logo
چهارشنبه 22 مهر 1405 | چهارشنبه 14 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف خائن" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

رئیس موساد و ۱۰۰ ژنرال صهیونیست‌ به جمع معترضان علیه نتانیاهو پیوستند

رئیس موساد و ۱۰۰ ژنرال صهیونیست‌ به جمع معترضان علیه نتانیاهو پیوستند
رسانه‌های رژیم صهیونیستی از پیوستن حدود ۱۰۰ ژنرال، رئیس ستاد مشترک ارتش و رئیس موساد به اعتراضات علیه طرح‌ تغییرات قضایی نخست وزیر این رژیم خبر دادند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حدود ۱۰۰ نفر از مقامات نظامی از جمله رئیس ستاد مشترک ارتش، روسای موساد و شاباک و ژنرال‌های رژیم صهیونیستی حمایت خود از اعتراضات علیه طرح تغییرات قضایی بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم را اعلام کردند.

علی‌رغم تصمیم پارلمان رژیم صهیونیستی برای موکول کردن روند تصویب طرح تغییرات قضایی در کنست به روز دوشنبه، شهرک‌نشینان معترض همچنان به تجمع‌های اعتراضی خود در مناطقی از جمله تل‌آویو، حیفا و رعنانا ادامه می‌دهند.

رسانه‌های صهیونیست همچنین گزارش دادند که این ژنرال‌ها و اتحادیه خلبانان نیز از نتانیاهو خواسته‌اند تا طرح تغییرات قضایی را که گفته می‌شود به دنبال محدود کردن اختیارات دستگاه قضایی است، سریعا متوقف کند.

بنابر گزارش شبکه المیادین، ده‌ها نفر از مسئولان امنیتی سابق رژیم صهیونیستی نیز اعلام کرده‌اند که در صورت تصویب تغییرات قضاییی، از عدم پیوستن به خدمت نظامی حمایت خواهند کرد.

تعدادی از تظاهرات‌کنندگان نیز در نزدیکی منزل «یوآف گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی تجمع کردند و شماری از افسران این رژیم نیز در نامه‌ای به نتانیاهو تأکید کردند که او مسئول هر گونه خدشه به ارتش و امنیت این رژیم است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه