logo
دوشنبه 27 مهر 1405 | دوشنبه 19 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  2. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  3. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  4. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  5. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  6. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  7. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  8. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  9. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  10. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  11. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  12. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  13. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  14. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  15. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  16. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  17. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  18. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  19. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  20. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟

رئیس اتحادیه آفریقا:

پوتین مایل به یافتن راه‌حلی برای پایان دادن به جنگ است

پوتین مایل به یافتن راه‌حلی برای پایان دادن به جنگ است
رئیس اتحادیه آفریقا اعلام کرد که ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه مایل به یافتن راه حلی برای پایان دادن به جنگ اوکراین است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛رئیس اتحادیه آفریقا: پوتین مایل به یافتن راه‌حلی برای پایان دادن به جنگ است​​​​​ به نقل از الجزیره، ازالی اسومانی رئیس دوره‌ای اتحادیه آفریقا در سن پترزبورگ گفت که ولادیمیر پوتین برای مذاکره اعلام آمادگی کرده است و خواهیم دید که موضع طرف اوکراینی چگونه خواهد بود.

وی با بیان اینکه ما از تعهد روسیه به کمک، آموزش و تقویت ظرفیت‌های کادر انسانی در آفریقا قدردانی می‌کنیم، افزود: وقتی که روسیه پیروز می‌شود گویی آفریقا برنده می‌شود.

رئیس اتحادیه آفریقا اضافه کرد، سرمایه گذاری روسیه در این قاره به این معنا نیست که در این قاره به روی سایر طرف‌ها باز نیست.

دومین مجمع اقتصادی و بشردوستانه روسیه – آفریقا عصر جمعه با صدور بیانیه‌ای به کار خود پایان داد که طی آن بر لزوم اصلاح ساختار سازمان تجارت جهانی تاکید شده است؛ طرفین همچنین برنامه همکاری دو جانبه برای سال‌های ۲۰۲۳ تا ۲۰۲۶ را تصویب کردند.

شمار زیادی از موافقت‌نامه‌ها و تفاهم‌نامه‌های بین دولتی و بین بخشی بین مسکو و کشورهای قاره سیاه در حاشیه این اجلاس امضا شد.

نخستین اجلاس در این چارچوب، سال ۲۰۱۹ میلادی به میزبانی شهر سوچی در روسیه برگزار شد، ‌رویدادی که از نگاه برخی تحلیلگران به عنوان نقطه عطفی برای بازگشت روس‌ها به آفریقا قلمداد شد.

از سال ۲۰۱۹ و برگزاری نخستین اجلاس سران روسیه و آفریقا تاکنون، روسیه کمیسیون‌های بین دولتی دوجانبه برای همکاری‌های تجاری، اقتصادی، علمی و فناوری با بسیاری از کشورهای این قاره راه اندازی کرده و قرار است شبکه سفارت‌ها و نمایندگی‌های تجاری روسیه در آفریقا توسعه یابند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه