معاون سیاسی نمایندگی ولی فقیه درسپاه :
حماسه 9 دی اقدام انقلابی و دشمن شکن بود
معاون سیاسی نمایندگی ولی فقیه در سپاه گفت: حماسه 9 دی اقدام انقلابی به موقع و متناسب بود که باعث شکست دشمن شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، سردار پاسدار«رسول سنایی راد» روز دوشنبه در آیین گرامیداشت سالروز 9 دی در دانشگاه محقق اردبیلی افزود: در 9دی همه جریان های معتقد به نظام، انقلاب و دلسوزان به آینده کشور حضور داشتند .
وی اظهار کرد: 9 دی تقویت اقتدار ملی و انسجام ملی بود ، دراین روز مردم با حضور میلیونی خود حماسه تاریخی آفریدند و با امامت و ولایت تجدید پیمان کردند و به دنیااعلام کردند که عهد و پیمانشان با ولی خود گسستنی نیست.
معاون سیاسی نمایندگی ولی فقیه در سپاه با بیان اینکه جریان فتنه خسارت اقتصادی بر کشور وارد کرد ، افزود: فتنه باعث شکسته شدن شان جهانی ما، و آنتن شدن عده ایی در داخل برای پیام دادن به استکبار و دشمنان این کشور که کجاها نقاط آسیب پذیرما است ،شد و بعد از آن دشمنان با حربه تحریم وارد فاز اقتصادی و جنگ تمام عیار با نظام شدند.
وی اظهار کرد: حضور 85 درصدی مردم در انتخابات موفقیت بسیار بزرگ و فرصت استثنایی برای کشور و پشتوانه بسیار قوی برای مذاکرات می توانست باشد که متاسفانه فتنه گران خیانت کردند و این فرصت و موقعیت را سوزاندند.
وی بیان کرد: در فتنه 88 طیفی از کنش گران داشتیم که از جمله قدرت طلبان، فرصت طلبان،فریب خوردگان، ضد انقلاب، و بیگانگان بودند و سه عنصر فتنه گر، ضد انقلاب و بیگانه مثلث این فتنه را تشکیل می دادند.
سردارسنایی راد با اشاره به نقش رهبری در فتنه 88 گفت: رهبرمعظم انقلاب با تدبیر وضعیت را مدیریت کردند و به دنبال جذب حداکثری و دفع حداقلی بودند.
به گزارش ایرنا، معاون سیاسی نمایندگی ولی فقیه در سپاه افزود: رافت حضرت آقا و نظام به حدی بود که اگر سران فتنه اعلام توبه و برائت می کردند آنها هم بخشوده می شدند.
وی اظهار داشت: امروز ، آمریکا افول کرده و تهدیدات روی میز آنان تهدیدی تو خالی است و آمریکا دیگر در شرایطی نیست که وارد چالش جدیدی شود و نمی تواند به قبل بازگردد.
وی یادآور شد: لحن دیپلمات های غربی نیز در مذاکرات اخیر تغییر کرده چرا که مردم ایران همواره با اقتدار از آرمانهای انقلاب اسلامی ایران دفاع کرده اند و رهبری هوشمندانه رهبرمعظم انقلاب باعث تقویت اقتدار ملی ایران شده است.
وی بیان کرد: یکی از ویژگی های بیداری اسلامی، شکل گیری حرکت های ضد آمریکایی بود و این حرکت ها باعث افول و تضعیف آمریکا شده است.
معاون سیاسی نمایندگی ولی فقیه درسپاه در خصوص شکل گیری گروهک تروریستی داعش در عراق و سوریه گفت: هدف تشکیل گروهک تروریستی داعش ، ایجاد اسلام هراسی است و دشمنان اسلام، داعش را برای فرسایش جهان اسلام و مقابله با وحدت و همگرایی کشورهای اسلامی بوجود آورده اند.
وی اظهار کرد: داعش یک جریان مذهبی نیست استکبار می خواست با ایجاد داعش، جهان اسلام را درگیر نزاع قومیتها کند.
سنایی راد گفت: گروهک تروریستی و جنایتکار داعش با فریاد الله اکبر به مسلمانان حمله می کند و درپرچم خود ازنمادهای مذهبی و اسلامی بهره می گیرد تا پروژه اسلام هراسی طراحی شده توسط استکبار را جلو ببرد.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه