logo
دوشنبه 13 مهر 1405 | دوشنبه 05 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. راهکار مهار ارز؛ مالیات بر سوداگری جایگزین ارزپاشی و افزایش نرخ بهره شود
  2. بی‌آبرو کیست؟ بی‌آبرویی چیست؟
  3. از قهرمان مطلق تا واقع‌گرایی خاکستری؛ سیر تحول تصویر «پلیس» در سینما و تلویزیون ایران
  4. ترامپ با "اون" دوست است چون ۱۱۲ بمب اتم دارد!/قوی بودن تنها راه بازدارندگی است
  5. مقاومت لبنان در مسیر بازسازی توان خود/ فشارهای داخلی و خارجی نتوانسته آتش مقاومت را خاموش کند
  6. دوگانه جنگ و صلح میان ترامپ و نتانیاهو بر سر ایران/ نتانیاهو برای فرار از شکست انتخاباتی به دنبال افزایش تنش است
  7. «لباس شخصی»؛ تاریخ‌نگاری هالیوودی از پرونده جاسوسی حزب توده
  8. سفره پرزرق‌وبرق استیج؛ سهم نخبگان «هیچ»، سهم گیشه «همه چیز»
  9. آمریکا به زودی مجبور به خروج از منطقه خواهد بود/ اخراج نظامیان آمریکایی از عراق به نفع کل منطقه است
  10. هر روز مقاومت ایران در جنگ نامتقارن یک پیروزی است/ ایران منطق برد-برد را به آمریکا تحمیل کرده است
  11. نظارت مجلس باید به نتیجه عملی برسد/ حفظ مدیران ناکارآمد به ضرر مردم است
  12. گیشه ۹۴ میلیاردی پاییز بدون فیلم جدید؛ یکه‌تازی کمدی «خانوم والده» در سینماها
  13. بازگشت جنجالی؛ چرا بازگشت چهره های خارج نشین به وطن لرزه بر اندام معاندین می‌اندازد؟
  14. سرمایه‌گذار را بین زمین و آسمان رها نکنید!/ ۷ همت مطالبات آزادراهی وصول نشده؛ چطور انتظار سرمایه‌گذاری جدید دارید؟
  15. دانشگاه محل زایش روحیه استقلال طلبی ملت است/ دانشجوی بیدار مانع جولان جریان های رادیکال در دانشگاه است
  16. خروج آمریکا از عراق؛ پایان کابوس ۲۳ ساله ملت عراق/ عهد مقاومت جواب داد
  17. ترامپ به‌دنبال پیش‌خور کردن پیروزی‌های به‌دست‌نیامده است/ باید با هوشمندی، درایت و حکمت کشور را مدیریت کنیم
  18. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  19. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  20. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید

برگزاری مسابقات انتخابی تیم ملی در استان فارس؛

منوچهری: بعد از مسابقات جهانی فانکشنال فیتنس اتفاقات خوبی خواهد افتاد

منوچهری: بعد از مسابقات جهانی فانکشنال فیتنس اتفاقات خوبی خواهد افتاد
رئیس کمیته فانکشنال فیتنس استان فارس گفت: مسابقات انتخابی تیم ملی به میزبانی استان فارس، باید در شان و منزلت این رشته باشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی کمیته فانکشنال فیتنس ایران، عباس منوچهری رئیس کمیته فانکشنال فیتنس هیات آمادگی جسمانی استان فارس در خصوص برنامه‌های انجام شده و پیش رو  اظهار داشت: ما یک سمینار برگزار کردیم و بعد از آن جلسه هماهنگی با امید آزادیان سرپرست دبیری کمیته فانکشنال فیتنس کشوری داشتیم؛ مسابقات انتخابی استان و انتخابی تیم ملی را هم در شهریورماه برگزار خواهیم کرد.

او افزود: شرایط فانکشنال فیتنس استان خوب است البته به دلیل تغییر مدیر کل ورزش و جوانان کمی کارها به تاخیر افتاد اما در حال حاضر طبق برنامه پیش می‌رویم و این رشته را در استان معرفی کردیم که خدا را شکر استقبال خوبی هم شد.

منوچهری با بیان شرایط و نحوه برگزاری مسابقات انتخابی تیم ملی به میزبانی استان فارس تصریح کرد:  به هر حال این یک رویداد مهم و بزرگ نه تنها برای استان فارس بلکه برای ایران است. هدف ما این بود که این رقابت را در یک منطقه تاریخی و فضای باز به گونه‌ای برگزار کنیم تا در شأن رشته فانکشنال فیتنس باشد. بنابراین باید ببینیم شرایط آب و هوایی به چه صورت است چون می‌خواهیم از صبح مسابقات را شروع کنیم؛ با چند سالن سرپوشیده هم صحبت کردیم تا اگر گرمای هوا بالا بود، بتوانیم مسابقات را در سالن برگزار کنیم.

رئیس کمیته فانکشنال فیتنس هیات آمادگی جسمانی استان فارس همچنین با اشاره به مسابقات جایزه بزرگ که برای نخستین بار به صورت تیمی برگزار شد، گفت: این رقابت فوق‌العاده بود و تاکنون در چنین سطح و کیفیتی مسابقه نداشتیم. خیلی از آیتم‌ها جدید بود و جذابیت زیادی داشت که باعث شد بازخورد خیلی خوبی بگیریم.

منوچهری در پایان صحبت‌های خود گفت: با عسگر آزادیان و امید آزادیان در ارتباط هستم؛ نکته مثبتی که وجود دارد این است که امید آزادیان  در رده جهانی و تیم ملی هم فعالیت می‌کند. جدیت خوبی در کمیته فانکشنال فیتنس کشوری وجود دارد و  انفرادی کار نمی‌کنند به خاطر همین به راحتی نظراتم را می‌گویم و می‌پذیرند. من مطمئن هستم بعد از مسابقات جهانی نروژ اتفاقات خوبی برای این رشته ورزشی خواهد افتاد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه