هفت نکته کلیدی برای سرپرست وزارت ورزش و جوانان
محمدرضا تهرانی مسئول کارگروه ورزش حزب موتلفه اسلامی در یادداشتی به تحلیل انتخاب کیومرث هاشمی یه عنوان سرپرست جدید وزارت ورزش و جوانان پرداخته است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به شهادت واقعیت ها، همه دست اندرکاران و مسئولین دريافته و می دانند که ورزش عرصه ای است باز و عملکرد مدیران آن خیلی زود به قضاوت گذاشته می شود. با توجه به این که روند انتخاب کیومرث هاشمی با گذشت بیش از دو سال عجیب و بحث برانگیز در ورزش به طول انجامید. لازم دیدم که نکات هفتگانه ای را در مقوله مسولیت ایشان یادآوری کنم:
الف: امروز سرپرست وزارت ورزش و جوانان به حق می تواند، مدعی باشد که یک "مدیر ورزشی" است که در سی سال گذشته مدیریت را از معلم ورزش درشهر کوچک آغاز و به تدریج و با لیاقت مدارج ترقی را در بخش های مختلف ورزش از معاونت قهرمانی تا ریاست کمیته ملی المپیک تجربه کرده است. اما او باید بداند مسئولیت جدیدش با شرایط به وجود آمده بسیار مهم و قابل مقايسه با مسولیت های گذشتهاش نیست! گرچه اگر از ابتدای دولت سیزدهم معرفی میشد، حتما کار آسان تری در پيش داشت. ولی جامعه ورزش از ایشان انتظار بجا وبه حقی دارد تا اوضاع را بهبود بخشد وبا ایجاد تغییرات در مدیریت ها، دیدگاهها، روش ها و عملکرد ها در این عرصه، طی یک برنامه ریزی چند سویه ودقیق ورزش را به سمت درستی پیش ببرد تا با امیدواری به آینده ای نه چندان دور فاصله ما با کشورهای پیشرفته ورزش کم وکم تر شود.
ب: مساله مهم دیگر برخورد و برکناری مدیران "تحمیلی"، انتخاب هرچه بهتر و سریع تر معاونت پارلمانی و حقوقی وبلاتکلیفی اغلب فدراسیون ها و اداره آن توسط "سرپرستان موقت" است که چه زيان های آشکار و پنهانی از داخل و خارج بر پیکر ورزش ما وارد نکرده است!
به همین دلیل می توان بر این پیشنهاد مشخص تاکید کرد که به جاست اولویت کاری هاشمی سر و سامان دادن به این فدراسیون های بدون رئیس باشد. به ویژه سه فدراسیون پایه ژیمناستیک، سوارکاری و دوومیدانی که از دیرباز یک عده افراد شناخته شده و همواره فرصت طلب که تنها منافع شخصیت شان را در راه رسیدن به قدرت می دانند و در نهایت ناشایستگی روی این رشته های مادر "چنبره" زده اند! این افراد آن چنان شناخته شده هستند که نیازی نیست، اسامی شان در این جا بیاید، اينان رایزنی و تحرکاتی را آغاز کرده اند تا با برگزاری یک انتخابات مهندسی شده کماکان به منافع شخصی خود برسند! کیومرث هاشمی باید نظارت و نگاهی دقیق به این سه فدراسیون پايه داشته و تلاش کند با مدیریت، انتخابات آن ها را در یک زمان مناسب و در یک فضای سالم برگزار کند.
ج: در ضمن کسی باید مسولیت دفتر امور مشترک فدراسیون ها و برگزاری انتخابات فدراسیونها را بر عهده گیرد که با ضرورت زمان و اهمیت ریز مسائل فدراسیون ها کاملا آشنا باشد. بدیهی است که دود این بی توجهی در این مسولیت مهم به چشم مجموعه ورزش کشور و نیز در سطح ملی فرو خواهد رفت.
د: بازیهای آسیایی هانگژو بزودی در کشور چین برگزار می شود و از اهمیت ویژهای برخوردار است که باید برای حضور مقتدرانه در آن آماده شد. کاروان ورزشی اعزامی ایران باید دراین مسابقات دست کم از عنوان ششمی خود در بازیهای آسیایی اندونزی دفاع کند. درواقع تیم های ایران که قرار است در این مسابقات شرکت کنند، باید از هر نظر آماده و مقتدر ظاهر شوند. بدیهی است که آشفتگی در برنامه ریزی و عدم نظارت در این مدت می تواند، شکست تلخی را به کاروان کشورمان تحمیل کند و آن وقت آقای هاشمی بی گناه باید منتظر سوالات متعدد و بازخواست نمایندگان محترم مجلس در زمان معرفی خود به مجلس باشد.
ه: سرپرست وزارت ورزش و جوانان تنها می تواند با ایجاد ارتباطی منطقی، نزدیک، عاطفی و البته با لحاظ کردن خواست های منطقی و نیازهای ورزشکاران که برخی از آنان به دليل بدقولی ها در شرایط مطلوبی از لحاظ روحی و روانی نيستند، ضمن فراهم آوردن اسباب دلگرمی قهرمانان مدال آور، پیشاپیش زمینه های عینی و ذهنی برای موفقیت آنان را بسترسازی کند.
قهرمانانی که در رشته های مختلف ورزشی زحمت کشیده، سختی، رنج و دشواری های بسیاری را تحمل کرده اند و با قدرت و دلاوری در مسابقات آسیایی، جهانی و المپیک برای جمهوری اسلامی ایران افتخار کسب کرده اند و می توانند پیروزی های درخشانی رادر مسابقات آسیایی هانگژو به دست آورند.
و: باور کنید درصورت رسیدگی به درخواست های به حق ورزشکاران مدال آور و پرداخت مطالبات و پاداش های عقب افتاده آنان و با شناختی که از روحیه ملی و میهنی آنان سراغ داریم، به این یقین می رسیم که نمایشی متفاوت تر و بهتر از گذشته در کشور چین ارائه خواهند داد.
ز: کارشناسان آگاه و فهیم ورزش می دانند از جمله آفت های فوتبال کشورمان حواشی آزاردهنده فراوانی است که مثل خوره به جان این رشته افتاده است!
این حواشی آزاردهنده در فدراسیون و باشگاه ها ناشی از عوامل تنش زایی است که در صورت بی توجهی وعدم رسیدگی به آن می تواند همچون گذشته بر متن فوتبال کشورمان تأثیر مخرب بگذارد و ترمزی شود در حرکت های این رشته پرمخاطب!
از سوی دیگر با توجه به حضور تیم ملی فوتبال کشورمان در مسابقات قهرمانی آسیا، انتظار می رود سرپرست وزارت ورزش و جوانان در جهت آسیب شناسی فوتبال و حضور مقتدرانه تیم ملی، کارگروهی زبده را به کار گیرد تا تیم ملی فوتبال ایران بدون کوچکترین دغدغه راهی قطر شود.
محمدرضا تهرانی – مسئول کارگروه ورزش حزب موتلفه اسلامی
ارسال دیدگاه