logo
یک‌شنبه 26 مهر 1405 | یکشنبه 18 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  2. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  3. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  4. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  5. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  6. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  7. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  8. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  9. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  10. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  11. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  12. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  13. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  14. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  15. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  16. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  17. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  18. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  19. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  20. سیستم طاغوتی نمایش در ایران

سی‌ان‌ان:

غرب به شدت نسبت به موفقیت ضدحمله اوکراین مردد است

 غرب به شدت نسبت به موفقیت ضدحمله اوکراین مردد است
شبکه خبری آمریکایی گزارش داد که مقامات غرب ارزیابی‌های «تکان‌دهنده‌ای» از میزان توانایی اوکراین در ضدحملات دریافت کرده‌اند که آنها را نسبت به میزان موفقیت ضدحمله اوکراین مردد کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از شبکه خبری سی‌ان‌ان، یک دیپلمات ارشد غربی گفت: در هفته‌های آتی خواهیم دیدم که آیا فرصتی برای پیشروی حاصل می‌شود یا نه. احتمالش خیلی پایین است که این پیشرفت در حدی باشد که توازن این مناقشه را بر هم بزند.

مایک کیگلی، عضو دموکرات مجلس سنای آمریکا پس از دیدار با فرماندهان آمریکایی که مسئولیت آموزش نیروهای اوکراینی را در اروپا بر عهده دارند، گفت: اکنون دشوارترین دوره جنگ است. اطلاعات ما تکان‌دهنده است. چالش‌های پیش رو به ما یادآوری شده‌اند.

مقامات می‌گویند که انتظارات از ضدحمله اوکراین در ابتدا «غیرواقعی» بود و حالا باعث شده تا برخی کشورهای غربی به کی‌یف فشار بیاورند تا روند مذاکرات صلح را آغاز کند، از جمله آمادگی برای اعطای امتیاز ارضی.

یک دیپلمات ارشد غربی گفت: حتی اگر آنها برای چند هفته آینده به مبارزه ادامه دهند، اگر در این هفت تا هشت هفته گذشته نتوانسته‌اند به موفقیت‌های بیشتری دست یابند، چه قدر احتمال دارد که ناگهان، با نیروهای کمتر موفق شوند؟ شرایط خیلی سخت است.

این دیپلمات ارشد غربی افزود: روس‌ها خطوط دفاعی زیادی دارند و نیروهای اوکراینی هنوز حتی از لایه اول هم عبور نکرده‌اند.

منابع سی‌ان‌ان گفتند که نزدیک شدن فصل پاییز و بدتر شدن آب‌وهوا هم فرصت پیشروی را بر اوکراین تنگ کرده است.

در این گزارش با اشاره به اظهارات زلنسکی در ماه ژوئیه مبنی بر اینکه تاخیر غرب در ارسال سلاح باعث عدم پیشروی ضد حمله اوکراین طبق برنامه شد، این نگرانی مطرح شده که در صورت شکست قطعی ضد حمله اوکراین، کی‌یف مسئولیت آن را به گردن غرب بیندازد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه