logo
سه‌شنبه 21 مهر 1405 | سه‌شنبه 13 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  2. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  3. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  4. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  5. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  6. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  7. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  8. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  9. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  10. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  11. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  12. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  13. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  14. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  15. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند
  16. پارادوکس گیشه؛ سلطه‌ی کمدی و بحران بقای ژانر اجتماعی
  17. اصفهان؛ تماشاخانه جهانی قصه‌های کودکانه
  18. گزافه گویی های ترامپ برای سفیدشویی حمله احتمالی به ایران/ ایران در آمادگی صد در صدی
  19. آمریکا راهی جز پذیرفتن شروط ایران ندارد/ واشنگتن به دنبال ساخت روایت پیروزی از طریق جنگ رسانه‌ای است
  20. نئولیبرال ها در حال فروش کشور به ثمن بخس/ چگونه دلار را تقویت و ریال را تضعیف می کنند؟

مذاکرات محرمانه زلنسکی با ژنرال‌های ارشد انگلیسی

مذاکرات محرمانه زلنسکی با ژنرال‌های ارشد انگلیسی
رئیس جمهور اوکراین ضمن اعلام اینکه مذاکراتی با رهبری ارشد ارتش انگلیس برگزار کرده، تاکید کرد، تسلیحات بیشتری قرار است به کی‌یف ارسال شوند.

به گزارa  شبکه اطلاع رسانی راه دانا ، ، به نقل از خبرگزاری راشاتودی، ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری اوکراین در پیامی ویدئویی در کانال تلگرامش این نشست را «غیرعلنی اما موثر» توصیف کرد.

وی جزئیات این مذاکرات را مطرح نکرد و تنها گفت، بسته‌های جدیدی از کمک‌های نظامی برای اوکراین آماده شده‌اند که شامل سامانه‌های دفاع هوایی نیز می‌شوند.

این اظهارات رئیس جمهوری اوکراین در حالی مطرح شد که آندری یرماک، رئیس دفتر وی اعلام کرده که نمایندگان ارتش اوکراین مذاکراتی نیز با نظامیان آمریکایی از جمله لوید آستین رئیس پنتاگون، جیک سالیوان مشاور امنیت ملی و مارک میلی رئیس ستاد مشترک  ارتش آمریکا برگزار کرده‌اند.

یرماک در پستی در تلگرام نوشت: نشستی از طرف زلنسکی در قالب یک ویدئو کنفرانس میان نمایندگان رهبری نظامی-سیاسی اوکراین و آمریکا برگزار شد که بر اوضاع در خط مقدم جنگ و همچنین همکاری دفاعی متمرکز بود.

وی این مذاکرات را «یک گفت‌وگوی بسیار اساسی» توصیف کرد.

یرماک گفت، فرماندهان اوکراینی مقامات آمریکایی را از اوضاع کنونی در میدان نبرد مطلع ساختند و درباره اقدامات دفاعی نیروهای اوکراینی در بخش‌های کلیدی گزارش دادند.

وی افزود، در جریان این مذاکرات، طرف اوکراینی بر نیازهای کلیدی نیروهایش و همچنین لزوم افزایش تدابیر دفاعی از شهرها و زیرساخت‌های اوکراین برای خنثی کردن حملات هوایی روسیه تاکید کرد.

این مقام اوکراینی تصریح کرد: مقامات آمریکایی بار دیگر به کی‌یف اطمینان دادند مادامی که به حمایت و کمک نیاز داشته باشد، از آن حمایت خواهند کرد.

این در حالی است که تعدادی از مقامات غربی نسبت به اینکه ضد حمله اوکراین از مسیر خود خارج شده ابراز نگرانی کرده و تاکید دارند که این ضد حمله به احتمال زیاد در رسیدن به هدف خود برای عقب راندن نیروهای روسی به مرزهای ۱۹۹۱ اوکراین ناکام خواهد بود.

آندژی دودا، رئیس جمهوری لهستان روز پنج‌شنبه در مصاحبه‌ای با روزنامه واشنگتن پست تاکید کرد که اوکراین برای اینکه بتواند تعادل در این جنگ را به نفع خود تغییر دهد و دست بالا را داشته باشد، به کمک‌های نظامی بسیار بیشتری نیاز دارد.

این در حالی است که مسکو مرتبا از غرب خواسته تا «تزریق» سلاح به اوکراین را متوقف کند و تاکید دارد که ادامه کمک‌های نظامی تنها باعث طولانی‌تر شدن جنگ و ایجاد ویرانی‌های بیشتر در اوکراین می‌شود و در نتیجه نهایی تغییری ایجاد نخواهد کرد.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه