روزنامههای امروز در سرمقالههای خود چه نوشتند؟
با مرور سرمقاله و یادداشتهای روز روزنامههای کثیرالانتشار کشور، مطالبی از جمله سکوهای مجازی یا دولت موازی، ارومیه و خزر همسنگ جزایر سه گانه ایرانی، جبهه انقلاب نیاز به پدرخوانده ندارد به چشم میخورد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با مرور سرمقاله و یادداشتهای روز روزنامههای کثیرالانتشار کشور، مطالبی از جمله سکوهای مجازی یا دولت موازی، ارومیه و خزر همسنگ جزایر سه گانه ایرانی، جبهه انقلاب نیاز به پدرخوانده ندارد به چشم میخورد.
کیهان: در یادداشت روز خود با عنوان «سکوهای مجازی یا دولت موازی» نوشت: امروزه پلتفرم ها (سکوهای مجازی) تقریبا در سراسر دنیا به بخش جدایی ناپذیری از زندگی مردم تبدیل شده اند. بسیاری از فعالیت های تجاری، خریدهای روزمره، نقل و انتقال درون و بیرون شهری، ارســال بار و کالا، کسب برخی اطلاعات ضروری و تامین ده ها نیاز دیگر مردم از طریق این سکوها تامین می شود. در کشور ما نزدیک به ۴00 سکوی مجازی در بخش ها و شاخه های متفاوت به فعالیت مشغولند. پلتفرم هایی نظیر اسنپ، تبسی، دیجی کالا، طاقچه، دیوار، فیلیمو، روبیکا، آپارات و... از جمله این ســکوهای مجازی فعال با درآمدهای کلان و فوق نجومی هستند. پلتفرم ها چرا پدید آمده اند؟ این پرســش را باید با نگاهی فراتر از آنچه این روزها درباره ســکوهای مجازی مطرح شده و می شود، به ارزیابی نشست. پدیده فوق مدرن قرن بیست و یکم، یعنی اینترنت، اگرچه در آغاز، دامنه ای محدود داشت و استفاده از آن، تنها در میان برخی از اقشــار رایج شــده بود ولی بسیار سریع تر و پرشتاب تر از آنچه انتظار می رفت و پیش بینی می شد، دامنه بهره گیری از آن گسترش یافت تا آنجا که امروزه به سختی می تــوان طیف قابل توجهی از مردم را آدرس داد که با این پدیده آشنا نبوده و از آن استفاده نکنند. گوشی های تلفن همراه هوشمند زمینه استفاده از این پدیده و دستاوردها و ظرفیت های کم نظیر -و در بسیاری از موارد، بی نظیر- آن را سرعت بخشید و همه روزه نیز بر دامنه استفاده از آن افزوده می شود، تا آنجا که امروزه کودکان ،5-6 ساله نیز با آن آشنایی دارند و بخشی از اوقات خود را با رویکرد به بازی های اینترنتی پر می کنند.
جوان: رسول سنایی راد در یادداشتی با عنوان «روز مقاومت اسلامی، یادآور شکست صهیونیست ها و حامیان آنها» چنین نوشت: روز مقاومت اسلامی، بزرگداشت پیروزی حزب الله لبنان بر رژیم صهیونیستی در جنگ 33 روزه یا جنگ تموز است که از 21تیرماه تا 23مردادماه 1385 شمسی طول کشید. صهیونیست ها، برای جبران شکست های زنجیره ای خود و یکسره کردن سرنوشت حزب الله با کمک امریکا، انگلیس و فرانسه و حمایت دولت های مصر، اردن و عربستان، و برخی احزاب لبنانی جنگی را طراحی کرده بودند که با غافلگیری، شدت و گستردگی می توانست طی شش روز به حیات حزب الله پایان دهد و وضعیت جدیدی در غرب آسیا حاکم کند. به عبارت دیگر، نتیجه نهایی این جنگ حذف حزب الله در معادلات لبنان و منطقه و ایجاد معادله جدیدی بود که نه تنها رژیم صهیونیستی، بلکه کشورهای غربی حامی این رژیم و کشورهای غربی مخالف نفوذ ایران و حزب الله نیز سود می بردند و برخی احزاب لبنانی هم میدان سیاست در لبنان را بدون حزب الله دراختیار می گرفتند.
خراسان: بهروز بیهقی در یادداشتی با عنوان «ارومیه و خزر همسنگ جزایر سه گانه ایرانی» این گونه نوشت: این روزها، خبرهایی که از عواقب ناگوار و روند هموار تغییرات اقلیمی در نقاط مختلف کشور به سمع و نظر می رسد، آن قدر شکیب سوز و تاب باست که حتی برخی ترجیح می دهند دست بر اصـلاح و تغییر مشی از دامــان محیط زیست بشویند و فارغ دلانه، به سایر عرصه ها بپردازند. از این ۲ نکته خطیر غافل نیستیم که در مواردی، رسانه های معاند از رهگذر بحران های زیستن جان و ژرفای امید را هدف قرار محیطی، می دهند تا آرام و قرار عموم مردم را درباره آینده کشور دستخوش تلاطم کنند و از دیگر سو، بروز بعضی معضلات، نه با سرانگشت تهران، بلکه در پی زیاده خواهی ها و حق ناشناسی های کابل، آنکارا و ... رقم می خورد.
عصر ایرانیان: محمدجواد عسکری در سرمقاله ای با عنوان «کشاورزی دانش بنیان اولویت اصلی دولت ها باشد» نوشت: توسعه کشاورزی دانش پایه یکی از اولویت های اصلی کشور است، کشاورزی دانش بنیان باید در اولویت اصلی دولت ها باشد تا بتوانیم سیاست های توسعه ای این بخش را به مرحله اجرا برسانیم. شرکت های دانش بنیان نوپا باید تقویت شوند، با حمایت از شرکت های دانش بنیان نوپا که رسالت تبدیل ایده های خلاقانه به محصول نهایی قابل بهره برداری در عرصه های مختلف را دارند، امکان تحقق اهداف و برنامه های توسعه ای دولت نیز فراهم می شود. تجاری سازی دستاوردهای علمی تحقیقاتی این شرکت ها یکی از اهداف اصلی تشکیل مراکز مذکور است، تبدیل ایده به محصول هدف نهایی شرکت های دانش بنیان است که کاربرد تأثیرگذاری در افزایش راندمان تولید و خدمات در بر دارد.
قدس: محمدصادق کوشکی در یادداشتی با عنوان «جبهه انقلاب نیاز به پدرخوانده ندارد» چنین نوشت: اصول گرایان در مقطع کنونی رقیب مشخصی در عرصه انتخابات ندارند؛ یعنی جناح مقابل مشخص نیست که چگونه وارد انتخابات می شود. در شرایطی که چنین رقیبی حاضر نباشد، ممکن است رقابت هایی درون گفتمانی به وجود آید و مردم گروه های مختلف در یک جبهه سیاسی را مورد ارزیابی قرار دهند، اما اگر رقبای اصول گرایان به صورت همه جانبه وارد انتخابات شوند، عقل اقتضا می کند فهرست واحد از سوی اصول گرایان منتشر شود که اگر چنین نشود همان طور که در برخی دوره ها هم دیده ایم ممکن است اصول گرایان دچار مشکل در انتخابات شوند. مسئله ای که باید از سوی جریان های انقلاب مورد توجه قرار بگیرد نحوه ارائه لیست های انتخاباتی توسط جریان های انقلابی و اصول گراست؛ موضوعی که در دوره قبل انتخابات مجلس شورای اسلامی یعنی در سال ۱۳98 در تهران و برخی از مراکز استان ها با آن مواجه بودیم. برای مثال لیست انتخابات جریان اصول گرا طوری بسته شد که موجب دل زدگی برخی از نیروهای جریان انقاب شد.
ارسال دیدگاه