9 دی نشان نفوذ ولایت در اعماق دل و جان امت بود
نماینده دوره هشتم مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی: 9 دی نشانگر نفوذ ولایت در اعماق دل و جان امت بود که مردم وفادار و بزرگوار ایران در دفاع از حریم ولایت و اهل بیت عصمت و طهارت (ع) وارد صحنه شوند و نقشه استکبار جهانی و منافقین کوردل داخلی را نقش بر آب کردند .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری تحلیلی تیتریک ، حجت الاسلام حسن ملک محمدی، نماینده اسبق مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار تیتریک گفت: 9 دی نشانگر نفوذ ولایت در اعماق دل و جان امت بود که مردم وفادار و بزرگوار ایران در دفاع از حریم ولایت و اهل بیت عصمت و طهارت (ع) وارد صحنه شوند و نقشه استکبار جهانی و منافقین کوردل داخلی را نقش بر آب کردند و در حقیقت 9 دی تبلور ایمان، بصیرت و معرفت ملت ایران بود و روز مجد و عظمت برای اسلام و روز حضور منتظران امام زمان (عج) در وسط صحنه بود. یعنی آنهایی که عاشق و منتظر امام زمانند نشان دادند که پایبند به اصول و ارزش ها هستند و مدافع حریم و مکتب ولایت و گوش به فرمان رهبر هستند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری تحلیلی تیتریک ، حجت الاسلام حسن ملک محمدی، نماینده اسبق مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار تیتریک گفت: 9 دی نشانگر نفوذ ولایت در اعماق دل و جان امت بود که مردم وفادار و بزرگوار ایران در دفاع از حریم ولایت و اهل بیت عصمت و طهارت (ع) وارد صحنه شوند و نقشه استکبار جهانی و منافقین کوردل داخلی را نقش بر آب کردند و در حقیقت 9 دی تبلور ایمان، بصیرت و معرفت ملت ایران بود و روز مجد و عظمت برای اسلام و روز حضور منتظران امام زمان (عج) در وسط صحنه بود. یعنی آنهایی که عاشق و منتظر امام زمانند نشان دادند که پایبند به اصول و ارزش ها هستند و مدافع حریم و مکتب ولایت و گوش به فرمان رهبر هستند., پایگاه خبری تحلیلی تیتریک ، حجت الاسلام حسن ملک محمدی، نماینده اسبق مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار تیتریک گفت: 9 دی نشانگر نفوذ ولایت در اعماق دل و جان امت بود که مردم وفادار و بزرگوار ایران در دفاع از حریم ولایت و اهل بیت عصمت و طهارت (ع) وارد صحنه شوند و نقشه استکبار جهانی و منافقین کوردل داخلی را نقش بر آب کردند و در حقیقت 9 دی تبلور ایمان، بصیرت و معرفت ملت ایران بود و روز مجد و عظمت برای اسلام و روز حضور منتظران امام زمان (عج) در وسط صحنه بود. یعنی آنهایی که عاشق و منتظر امام زمانند نشان دادند که پایبند به اصول و ارزش ها هستند و مدافع حریم و مکتب ولایت و گوش به فرمان رهبر هستند., تیتریک , ,ملک محمدی در ادامه افزود: مردم با حضورشان در صحنه ها وفاداری خودشان را به اسلام، انقلاب و امام راحل (ره) و راه شهداء نشان دادند. در حقیقت 9 دی نماد وحدت و روز نمایش بصیرت و بیداری ملت بود. دشمنان کوردل از حوادث انتخابات 88 خواستند استفاده کنند تا آنچه در افکار غلطشان که بر اساس جمود فکری و افکار شیطانی بوجود آمده بود را به نتیجه برسانند.
, ملک محمدی در ادامه افزود: مردم با حضورشان در صحنه ها وفاداری خودشان را به اسلام، انقلاب و امام راحل (ره) و راه شهداء نشان دادند. در حقیقت 9 دی نماد وحدت و روز نمایش بصیرت و بیداری ملت بود. دشمنان کوردل از حوادث انتخابات 88 خواستند استفاده کنند تا آنچه در افکار غلطشان که بر اساس جمود فکری و افکار شیطانی بوجود آمده بود را به نتیجه برسانند., ملک محمدی در ادامه افزود: مردم با حضورشان در صحنه ها وفاداری خودشان را به اسلام، انقلاب و امام راحل (ره) و راه شهداء نشان دادند. در حقیقت 9 دی نماد وحدت و روز نمایش بصیرت و بیداری ملت بود. دشمنان کوردل از حوادث انتخابات 88 خواستند استفاده کنند تا آنچه در افکار غلطشان که بر اساس جمود فکری و افکار شیطانی بوجود آمده بود را به نتیجه برسانند., ,اما 9 دی در حقیقت یک مهری بر باطل نمودن این افکار زد که این حماسه باعث بیمه کردن انقلاب اسلامی شد. به دلیل اینکه بعد از 8 سال دفاع مقدس هیچ خطری به وسعت و بزرگی خطر فتنه 88 نبود که سال های متوالی، دشمنان از همه ابزارها و امکانات برای بوجود آوردن آن فتنه استفاده کردند.
, اما 9 دی در حقیقت یک مهری بر باطل نمودن این افکار زد که این حماسه باعث بیمه کردن انقلاب اسلامی شد. به دلیل اینکه بعد از 8 سال دفاع مقدس هیچ خطری به وسعت و بزرگی خطر فتنه 88 نبود که سال های متوالی، دشمنان از همه ابزارها و امکانات برای بوجود آوردن آن فتنه استفاده کردند., اما 9 دی در حقیقت یک مهری بر باطل نمودن این افکار زد که این حماسه باعث بیمه کردن انقلاب اسلامی شد. به دلیل اینکه بعد از 8 سال دفاع مقدس هیچ خطری به وسعت و بزرگی خطر فتنه 88 نبود که سال های متوالی، دشمنان از همه ابزارها و امکانات برای بوجود آوردن آن فتنه استفاده کردند., ,نماینده دوره هشتم مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی در پایان افزود: وظیفه ماست حماسه 9 دی را مانند 22 بهمن و 8 سال دفاع مقدس زنده نگه داریم و امیدواریم دشمنان ما از این حماسه درس و عبرت بگیرند و به قدرت و عظمت ولایت و ملت بزرگوار ایران عزیز پی بودند.
, نماینده دوره هشتم مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی در پایان افزود: وظیفه ماست حماسه 9 دی را مانند 22 بهمن و 8 سال دفاع مقدس زنده نگه داریم و امیدواریم دشمنان ما از این حماسه درس و عبرت بگیرند و به قدرت و عظمت ولایت و ملت بزرگوار ایران عزیز پی بودند., نماینده دوره هشتم مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی در پایان افزود: وظیفه ماست حماسه 9 دی را مانند 22 بهمن و 8 سال دفاع مقدس زنده نگه داریم و امیدواریم دشمنان ما از این حماسه درس و عبرت بگیرند و به قدرت و عظمت ولایت و ملت بزرگوار ایران عزیز پی بودند., نماینده دوره هشتم مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی, نماینده دوره هشتم مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی, , ,انتهای پیام/ش
,]
ارسال دیدگاه