logo
یک‌شنبه 19 مهر 1405 | یکشنبه 11 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. پارادوکس گیشه؛ سلطه‌ی کمدی و بحران بقای ژانر اجتماعی
  2. اصفهان؛ تماشاخانه جهانی قصه‌های کودکانه
  3. گزافه گویی های ترامپ برای سفیدشویی حمله احتمالی به ایران/ ایران در آمادگی صد در صدی
  4. آمریکا راهی جز پذیرفتن شروط ایران ندارد/ واشنگتن به دنبال ساخت روایت پیروزی از طریق جنگ رسانه‌ای است
  5. نئولیبرال ها در حال فروش کشور به ثمن بخس/ چگونه دلار را تقویت و ریال را تضعیف می کنند؟
  6. آیا «کارگروه صیانت» می‌تواند غول قاچاق کتاب را در عصر دیجیتال رام کند؟
  7. هلهله برای قاتل در بستر فانتزی‌های اینستاگرامی؛ وقتی مرز میان جنایت و درام مخدوش می‌شود
  8. پلیس فرانسه باید از خود دفاع کند، اما پلیس ایران در برابر سلاخی شدن باید سکوت کند!/ مقاومت در برابر دموکراسی غربی!
  9. اخلال تراشی در هوانوردی ایران فرار آمریکا از شکست های در میدان است/ تحریم هوایی هم برای آمریکا دستاورد نخواهد داشت
  10. اقتصاد رهاست؛ سهم دلال‌ها از تولیدکننده بیشتر شده است/ بودجه‌ای که بر واقعیت‌ها بنا نشود، سراب است
  11. ضعف مدیریت و نبود نظارت در شرکت‌های صنعتی؛ دولت باید برای حفظ منابع عمومی جدی‌تر وارد شود
  12. طنین غیرت در بستر نغمه‌ها؛ بازتاب «جنگ رمضان» در آینه موسیقی ایران
  13. وقتی سالن کنسرت به «منطقه آزاد» هنجارگریزی تبدیل می‌شود / تاوان بی‌انضباطی تهیه‌کنندگان را مردم می‌دهند
  14. صنعت هوایی ایران با تحریم بیگانه نیست/ اختلال هوایی حاصل استیصال دشمن در میادین نظامی و دیپلماسی!
  15. ترامپ با هیاهو و تهدید به دنبال روایت‌سازی از شکست آمریکا است
  16. راهکار مهار ارز؛ مالیات بر سوداگری جایگزین ارزپاشی و افزایش نرخ بهره شود
  17. بی‌آبرو کیست؟ بی‌آبرویی چیست؟
  18. از قهرمان مطلق تا واقع‌گرایی خاکستری؛ سیر تحول تصویر «پلیس» در سینما و تلویزیون ایران
  19. ترامپ با "اون" دوست است چون ۱۱۲ بمب اتم دارد!/قوی بودن تنها راه بازدارندگی است
  20. مقاومت لبنان در مسیر بازسازی توان خود/ فشارهای داخلی و خارجی نتوانسته آتش مقاومت را خاموش کند

مدیر بخش آزمون سازمان سنجش:

دو مرحله ای بودن کنکور به نفع داوطلبان است

دو مرحله ای بودن کنکور به نفع داوطلبان است
مدیر بخش آزمون سازمان سنجش با بیان اینکه دو مرحله ای بودن کنکور به نفع داوطلبان است، گفت: این موضوع کارشناسی شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مختار ترابی در جمع خبرنگاران در تبریز با بیان اینکه تاکنون هیچ سوالی از خود سازمان لو نرفته و امسال نیز هیچ اتفاقی رخ نداد، گفت: اگر کسی با تخلف راه پیدا کند و محرزشود، برخورد جدی خواهد شد؛ در حال حاضر چند نفری که تخلفشان در کنکور مشخص شده شناسایی و برخوردهای لازم شده است.

وی با بیان اینکه هیچ اعتراضی ثبت شده در سامانه بررسی نخواهد ماند و شایعه‌هایی مبنی بر عدم رسیدگی همگی کذب است، گفت: وظیفه ذاتی ما حفظ حقوق داوطلبان است و تمام تلاش در راستای این است تا حق کسی ضایع نشود.

ترابی با تاکید بر اینکه داوطلبان کنکور اعتراضات خود را ثبت کنند، گفت: اگر دسترسی به سایت نداشتند باشند می‌توانند اعتراضات را به سازمان سنجش پست کنند. سازمان سنجش یک سازمان همیشه حامی داوطلبان و دانش آموزان برای حفظ حق و حقوق آنهاست.

مدیر بخش آزمون سازمان سنجش با اشاره بر اینکه دو مرحله‌ای شدن کنکور کار کارشناسی شده‌ای است که قطعاً که به نفع دانش‌آموزان است، توضیح داد: اگر در این مورد هم داوطلبان و والدین سوالی داشته باشند به نفع داوطلبان است زیرا این کار برای سازمان سنجش چیزی جز هزینه ندارد.

وی با بیان اینکه بنده از سال ۷۲ که ناظر کنکور بوده‌ام، ادامه داد: تاکنون هیچ سوالی از سازمان لو نرفته است و امسال نیز هیچ اتفاقی رخ نداد.

ترابی ادامه داد: اگر کسی با تخلف راه پیدا کند و این امر محرز شود برخورد جدی خواهد شد؛ در حال حاضر چند نفری که تخلفشان مشخص شده نیز شناسایی شده و برخوردهای لازم شده است.

ترابی متذکر شد: لورفتن سوال در سال گذشته هم از یکی از مدارس اتفاق افتاد و به هیچ وجه از سوی سازمان سنجش و طراحان چاپخانه لو نرفته بود.

منبع: مهر

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه