شهیدی که حاضرنشد فقر فرهنگی را وارد زندگی خود سازد

شهیدی که حاضرنشد فقر فرهنگی را وارد زندگی خود سازد
با وجود فقر مادی حاضر نشد فقر فرهنگی را وارد زندگی خود سازد پدرش با فروش تکه زمین و با نخل خرمایی هزینه های تحصیلی او را می پرداخت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از عصر هامون، شهید محمدصالح نصرتزهی در سال ۱۳۴۰ در روستای ناهوک از توابع شهرستان سراوان به دنیا آمد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, عصر هامون،,

تحصیلات ابتدایی خود را در زادگاهش گذراند سپس برای ادامه تحصیلات به سراوان آمد و با وجود فقر مادی حاضر نشد فقر فرهنگی را وارد زندگی خود سازد پدرش با فروش تکه زمین و با نخل خرمایی هزینه های تحصیلی او را می پرداخت، در زمان اوج گیری انقلاب او و دیگر دوستانش در مبارزه با طاغوت تمام تلاش خود را انجام دادند و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و به فرمان امام(ره) مبنی بر تشکیل ارتش ۲۰ میلیونی وی به عضویت بسیج در آمد و پس از گذراندن دوره های نظامی و آشنا شدن با اکیپ های رزمی به جبهه کرخه نوراعزام می شود و با سربازان حزب بعث جنگید تا اینکه پس از چندین ماه نبرد در تاریخ ۲۱/۱/۱۳۶۱در اثر اصابت ترکش خمپاره دشمن شربت شهادت را می نوشد.
محل دفن این شهید معظم در ناهوک می باشد.
انتهای پیام/

,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه