به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانا به نقل از کارمند ایرانی؛ منصور کتانباف شهردار منطقه 20 شهر تهران با بیان این خبر گفت: طرح ارتقاء خود مراقبتی برای 23 بلوک 2 هزارنفری در محله های منطقه 20 از ابتدای پائیز سال جاری آغاز شد که در حال حاضر فاز نخست آن به مراحل پایانی خود نزدیک می شود.
, کارمند ایرانی؛ ,کتانباف با اشاره به اینکه در سه ماه گذشته، شناسنامه های درمانی برای 46 هزار شهروند این منطقه جنوبی در محدوده شهری و روستایی تهیه شده است، افزود: پرسشگران بومی با مراجعه به درب منازل شهروندان ساکن در مجتمع های شناسایی شده نسبت به دریافت اطلاعات بهداشتی و درمانی اقدام کردند و در نهایت شناسنامه های درمانی آنها برای بهره برداری در مراحل بعدی، تهیه شد.
,وی ارتقاء سلامت جسمی و روحی، آگاه سازی و ایجاد حساسیت در شهروندان را از مهمترین اهداف این طرح سلامت محور برشمرد و اظهار داشت: تحلیل اطلاعات جمع آوری شده و در نهایت تدوین برنامه زمان بندی شده به منظور ارسال تیم پزشکان متخصص و برپایی کارگاه های آموزشی لازم در بلوک های مورد مطالعه از مراحل بعدی این طرح است که در قالب فاز دوم و سوم اجرا خواهد شد.
,شهردار منطقه 20 در پایان یادآور شد: طرح ارتقاء خود مراقبتی در سه منطقه شهر تهران به صورت پایلوت در حال اجراست که بعد از اجرای کامل آن و دریافت نتایج حاصله در تمامی مناطق محقق خواهد شد.
,, ,
,
,
,
, انتهای پیام/ش
]
ارسال دیدگاه