logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

تردیدها و شائبه های جدی؛ مجمع انتخاباتی باطل می شود؟

ورود وزارت ورزش به انتخابات پرحاشیه هیات والیبال البرز/ به این 6 تخلف پاسخ دهید!

ورود وزارت ورزش به انتخابات پرحاشیه هیات والیبال البرز/ به این 6 تخلف پاسخ دهید!
انتخابات نهادهای نظارتی و قانونی به اتفاقات رخ داده در انتخابات هیات والیبال البرز ورود کرده و خواستار رسیدگی به آن شده اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجمع انتخاباتی هیات والیبال استان البرز روز چهارشنبه 30 فروردین ماه به ریاست محمدرضا داورزنی رئیس فدراسیون والیبال و با حضور 20 عضو مجمع و میلاد تقوی دبیرکل فدراسیون والیبال در البرز برگزار ‌شد.

برای این انتخابات 2 نامزد کاندیدا بودند؛ عبدالرضا کریمیان  و بهنام محمودی ستاره اسبق تیم ملی والیبال و عوض هیات رئیس فدراسیون. در پایان انتخابات عبدالرضا کریمیان با کسب 14 رای برای چهار سال آینده رئیس هیات والیبال استان البرز شد. بهنام محمودی نیز در این مجمع انتخاباتی 6 رای آورد.

از ابتدا مشخص بود که در این انتخابات با توجه به مهندسی آشکار و فعالیت های غیرقانونی چه کسی رئیس خواهد بود و بهنام محمودی شانسی برای ریاست نخواهد داشت. در حقیقت محمودی در حالی در انتخابات حاضر شد که جبهه مقابل با تخلفات فراوان و آشکار تلاش کردند تا به هر شکل ممکن در انتخابات پیروز شده و در نهایت به هدف خود رسیدند.

با این وجود با گذشت چند ماه از این انتخابات نهادهای نظارتی و قانونی به اتفاقات رخ داده در انتخابات هیات والیبال البرز ورود کرده و خواستار رسیدگی به آن شده اند.

وزارت ورزش و جوانان به عنوان متولی اصلی ورزش در نامه ای به اداره کل ورزش و جوانان استان البرز خواستار پیگیری تخلفات و اتفاقات غیرقانونی شده که در این انتخابات رخ داده.

بیشتر بخوانید:

داورزنی: در حق والیبال زنان جفا شد/ گفتیم هزینه اش را می دهیم اما قبول نکردند

بر طبق نامه ارسالی وزارت ورزش که با امضای فرهادیان مدیرکل امور مشترک فدراسیون ها خطاب به فروغی رئیس اداره کل ورزش و جوانان استان البرز نگاشته شده، در این انتخابات به 6 مورد تخلف و اقدام غیرقانونی آشکار و صریح در جریان انتخابات والیبال استان البرز اشاره شده که باید رسیدگی شده و اداره کل درباره آن پاسخگو باشد. اتفاقی که می تواند نتیجه انتخابات را زیر سئوال برده و در سلامت آن تردیدها و شائبه های جدی وارد کند.

باید منتظر بود و دید با ورود وزارت ورزش و جوانان به انتخابات پرحاشیه هیات والیبال البرز، در نهایت نتیجه کار چه خواهد بود و آیا در نهایت این انتخابات پرحاشیه باطل خواهد شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه