logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  2. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  3. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  4. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  5. گسست میان ادعا و واقعیت
  6. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  7. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  8. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  9. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  10. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  11. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  12. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  13. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  14. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  15. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  16. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  17. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  18. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  19. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  20. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!

آماده باش نیروهای مسلح کانادا برای مهار آتش جنگل ها

آماده باش نیروهای مسلح کانادا برای مهار آتش جنگل ها
جاستین ترودو نخست وزیر کانادا یکشنبه گفت که نیروهای مسلح این کشور برای مهار آتش‌سوزی‌های گسترده در استان بریتیش کلمبیا وارد عمل می‌شوند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از رویترز، گسترش آتش‌سوزی‌های جنگلی در بریتیش کلمبیا باعث شده است که بیش از ۳۵ هزار نفر محل سکونت خود را ترک کنند و ۳۰ هزار نفر دیگر نیز تحت هشدار تخلیه هستند.

وخیم شدن اوضاع در بریتیش کلمبیا موجب شد که مقام‌های این استان وضعیت اضطراری اعلام کنند. آنها همچنین از شهروندان مناطق بحرانی درخواست کردند تا برای حفظ جان خود و کمک به آتش‌نشان‌ها محل زندگی خود را ترک کنند.

آتش‌سوزی جنگل‌ها در کانادا یک امر غیرمعمول نیست اما امسال این آتش‌سوزی‌ها رکوردشکن شده و کمبود بارش باران به آن دامن زده است.

این آتش‌سوزی‌ها باعث شده منابع محلی برای مهار آنها کاهش پیدا کند و کمک‌های دولتی و ۱۳ کشور به بریتیش کلمبیا سرازیر شود. تاکنون دستکم چهار آتش‌نشان جان خود را از دست داده‌اند.

آتش مجموعا حدود ۱۴۰ هزار کیلومتر مربع از زمین‌های کانادا را از بین برده است. این مساحت با اندازه ایالت نیویورک آمریکا برابر است.

همچنین از آغاز آتش‌سوزی‌ها نزدیک به ۱۶۸ هزار نفر در کانادا مجبور به تخلیه مناطق سکونت خود شده‌اند؛ رقمی که تمام رکوردها را شکسته است.

مقام‌های کانادایی پیش‌بینی کرده‌اند که به دلیل کاهش بارش‌ها و شرایط شبه‌قحطی، آتش‌سوزی‌ها در پاییز نیز ادامه پیدا کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه