logo
یک‌شنبه 26 مهر 1405 | یکشنبه 18 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  2. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  3. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  4. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  5. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  6. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  7. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  8. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  9. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  10. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  11. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  12. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  13. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  14. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  15. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  16. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  17. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  18. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  19. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  20. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟

خزعلی در نشست خبری:

حمایت دولت از بانوان ورزشکار بی نظیر است

حمایت دولت از بانوان ورزشکار بی نظیر است
معاون امور زنان ریاست جمهوری گفت: حمایت دولت از بانوان ورزشکار بی نظیر است و امیدواریم این حمایت بیشتر شود.

به گزارش خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی راه دانا، انسیه خزعلی معاون امور زنان ریاست جمهوری صبح امروز در دومین روز از برپایی نمایشگاه روایت خدمت از بخش‌های مختلف این نمایشگاه بازدید کرد و از نزدیک در جریان دستاوردها و موفقیت‌های شرکت‌های زیر مجموعه دستگاه‌های اجرایی قرار گرفت.

انسیه خزعلی بعد از بازدید از این نمایشگاه در نشست خبری خود اظهار داشت: ازدواج های انحرافی یکی از تهدیدهای اصلی جمعیت کشور است که از طریق شبکه ها و رسانه ها و فرهنگ وارداتی دشمن در حال تبلیغ و درحال نفوذ به جامعه ما است.

وی با بیان اینکه برای جلوگیری از این نفوذ، رویداد فرهنگی "فرهنگ عامه برای خانواده" اجرا شده است، گفت: این رویداد مشمول مهارت های خوب زیستن و تعامل با محیط زیست و رسانه است که نیازهای خانواده در بحث های آموزشی است.

معاون امور زنان ریاست جمهوری افزود: خانواده ها باید بدانند که این ترفندها هجمه دشمن برای نفوذ از درون و برای ضربه زدن به خانواده از داخل است که با کمک خانواده و مردم در صدد مقابله با این برنامه دشمن از طریق آگاهی و اطلاع رسانی و آموزش هستیم.

خزعلی سیاست های گذشته در عقیم سازی و سیاست سقط جنین را اشتباه توصیف کرد و گفت که این فرهنگ غلط در حال آواربرداری است و امیدواریم در کوتاه مدت برطرف شود.

وی تصریح کرد: مدیریت بانوان مسئله فرهنگی است و از لحاظ قانونی هیچ منعی برای مدیریت بانوان وجود ندارد.

معاون امور زنان ریاست جمهوری با اشاره به اینکه در زمینه ورزش نیز زیرساخت های مناسبی برای بانوان انجام شده است، عنوان کرد: در سفرهای استانی جدیت ویژه و اعتبار خاصی برای تکمیل ورزشگاه و پارک بانوان صورت گرفته است و تا به امروز اعتبارات خوبی برای این حوزه و زمان بندی ورزش بانوان اختصاص یافته است .

خزعلی گفت: حتی در همین تهران ساعاتی که به ورزشکاران زن اختصاص نمی یافت با رایزنی دولت این مسئله برطرف شد چون برای تقسیم عادلانه باید مطالبه گر و پیگیر باشیم.

وی افزود: در حوزه قهرمانی زنان نیز اتفاقات ویژه ای رخ داده و در موارد بسیاری پاداش بانوان بسیار زودتر از آقایان تخصیص یافت که نشان می دهد دولت سیزدهم عزم جدی برای ارتقای نمایش توانمندی بانوان دارد.

خزعلی ادامه داد: در دولت سیزدهم شاهد افزایش چشمگیر مدال بانوان در مسابقات جهانی و بین المللی هستیم. همین مسئله نشان می دهد حمایت دولت می تواند در درخشش استعداد بانوان اثرگذار باشد و چه میزان استعداد و ظرفیت برای افتخارآفرینی در بانوان وجود دارد.

وی تصریح کرد: حمایت دولت از بانوان ورزشکار بی نظیر است و امیدواریم این حمایت بیشتر شود.

نمایشگاه روایت خدمت از چهارم شهریور آغاز شده تا هفتم شهریور از ساعت ۸ تا ۱۵ به مدت ۴ روز در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران میزبان مردم خواهد بود.

در این نمایشگاه بیش از ۳۰ غرفه و دستگاه اجرایی به معرفی دستاوردها و اقدامات دوساله خود در دولت سیزدهم پرداخته‌اند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه