logo
یک‌شنبه 26 مهر 1405 | یکشنبه 18 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  2. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  3. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  4. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  5. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  6. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  7. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  8. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  9. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  10. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  11. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  12. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  13. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  14. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  15. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  16. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  17. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  18. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  19. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  20. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟

دیدار وزیر جنگ تل‌آویو با مقام‌های آمریکایی در نیویورک

دیدار وزیر جنگ تل‌آویو با مقام‌های آمریکایی در نیویورک
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی باوجود دستور نخست‌وزیر این رژیم مبنی بر ممنوعیت دیدار وزرای کابینه با مقام‌های ارشد آمریکا، طی سفر به نیویورک با نمایندگان کاخ سفید دیدار کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم موقت صهیونیستی روز سه شنبه در جریان سفر چراغ‌خاموش به آمریکا، با نمایندگان دولت «جو بایدن» در شهر نیویورک دیدار کرد.

وزارت جنگ تل‌آویو طی بیانیه‌ای اعلام کرد که گالانت با «باربارا لیف» دستیار وزیر آمریکا در امور غرب آسیا دیدار کرده و قرار بود با «برت مک‌گورک» هماهنگ‌کننده امور غرب آسیا در شورای امنیت ملی کاخ سفید نیز دیدار داشته باشد.

به نوشته وبگاه «تایمز اسرائیل»، این دیدارها در حالی انجام شده که «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم جعلی صهیونیستی، وزیران کابینه را از دیدارهای سطح بالا در واشنگتن - تا زمان دیدار خود با رئیس جمهور آمریکا - منع کرده است.

تصمیم لیف و مک‌گورک برای دیدار با گالانت در نیویورک پس از آن اتخاذ شد که دولت بایدن نگران است آمادگی نظامی رژیم کودک‌کُش صهیونیستی در پی اعتراض نیروهای ذخیره به تغییرات قضایی نتانیاهو آسیب ببیند و همین امر منجر به تضعیف همکاری امنیتی واشنگتن-تل‌آویو شود.

بر اساس این گزارش، وزارت جنگ این رژیم هیچ برنامه دیگری برای دیدار گالانت با مقامات آمریکایی یا برنامه سفر به واشنگتن اعلام نکرد. این در حالی است که او پیش از این با مقامات نظامی آمریکا در فلسطین اشغالی و بلژیک دیدار کرده بود.

از سوی دیگر، «یائیر لاپید» رهبر اپوزیسیون کابینه نتانیاهو هفته آینده برای دیدارهای سطح بالا با مقامات کاخ سفید و وزارت امور خارجه آمریکا به واشنگتن سفر خواهد کرد.

به نوشته رسانه‌های صهیونیستی، گالانت از زمان ورود به آمریکا در روز پنجشنبه هفته قبل در هیچ رویداد عمومی شرکت نکرده و هیچ یک از جلسات او برای ورود اصحاب رسانه آزاد نبوده است.

وزیر جنگ رژیم تروریست صهیونیستی روز دوشنبه در مقر سازمان ملل متحد با «آنتونیو گوترش» دبیرکل این سازمان نشستی غیرعلنی برگزار کرد تا درمورد لبنان و حزب الله، پیش از رای‌گیری درباره تمدید ماموریت نیروهای حافظ صلح سازمان ملل در این کشور، گفتگو کند.

سخنگوی نمایندگی آمریکا در سازمان ملل نیز اعلام کرد که گالانت روز دوشنبه با «لیندا توماس گرینفیلد» سفیر واشنگتن در این سازمان برای گفتگو در مورد امنیت منطقه‌ای دیدار کرده است.

طبق این گزارش، توماس-گرینفیلد نیز در این دیدار بر تعهد واشنگتن به امنیت تل‌آویو و همچنین راهکار دو دولتی برای حل مناقشه فلسطین تاکید کرد و با گالانت در مورد لزوم تنش‌زدایی در کرانه باختری گفتگو کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه