logo
یک‌شنبه 26 مهر 1405 | یکشنبه 18 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  2. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  3. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  4. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  5. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  6. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  7. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  8. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  9. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  10. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  11. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  12. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  13. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  14. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  15. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  16. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  17. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  18. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  19. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  20. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟

عضو حماس:

جامعه جهانی رژیم صهیونیستی را برای جنایاتش پاسخگو کند

جامعه جهانی رژیم صهیونیستی را برای جنایاتش پاسخگو کند
باسم نعیم از رهبران جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) شنبه شب از جامعه جهانی خواست تا رژیم صهیونیستی را به خاطر جنایاتش پاسخگو کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تارنمای فلسطین آنلاین، نعیم از اظهارات کارولین گینز وزیر همکاری و توسعه بلژیک در خصوص جنایات نیروهای اشغالگر اسرائیل علیه فلسطینیان به ویژه کودکان استقبال کرد.

وی تاکید کرد که اظهارات وزیر بلژیکی کاملاً با واقعیت‌های میدانی مطابقت دارد و چندین گزارش سازمان ملل متحد و به ویژه تحت حکومت کابینه راست افراطی فعلی آن را تائید می‌کند.

عضو ارشد حماس گفت که واکنش اشغالگران و سران خشمگین رژیم صهیونیستی به این اظهارات نشان دهنده ترس این رژیم از افشای افسانه‌های خود است که برای دهه‌ها ترویج کرده و تمایل آن به دور نگه داشتن جنایات خود از افکار عمومی و رسانه‌های بین المللی است.

نعیم همچنین از جامعه بین المللی خواست تا اقدامات فوری برای مهار اشغالگری و توقف اقدامات آنها در قبال مردم فلسطین اتخاذ کند و اطمینان دهند که رهبران و شهرک نشینان آنها به خاطر جنایات مستمر خود علیه مردم، سرزمین ما و مقدسات ما پاسخگو می‌شوند.

وزیر همکاری و توسعه بلژیک پیش تر در مصاحبه‌ای گفته بود که در سال‌های اخیر، البته که اروپا توجه بسزایی به اوکراین نشان داده است؛ اما افراد بسیاری در سراسر جهان وجود دارند که به کمک نیاز دارند. در خاک اشغالی فلسطین، به عنوان مثال، دیگر وضعیت قابل ادامه نیست. اسرائیلی‌ها برخی روستاهای فلسطینیان را به طور کامل از روی نقشه حذف کرده‌اند.

همچنین عبداللطیف القانوع سخنگوی حماس از اظهارات گزارشگر ویژه شورای حقوق بشر سازمان ملل در محکومیت جنایات صهیونیست‌ها علیه ملت فلسطین قدردانی کرد و افزود: جامعه جهانی گام‌های عملی را برای جرم‌انگاری اقدامات اشغالگران و محاکمه مقامات فاشیست رژیم صهیونیستی اتخاذ کنند.

وی همچنین تاکید کرد که این اتفاق تازگی ندارد و اسرائیل از سال ۱۹۶۷ میلادی بیش از ۶۰ هزار منزل مسکونی فلسطینی‌ها را تخریب و بمباران کرده و باعث بی خانمان شدن صدها هزار فلسطینی شده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه