اخبار داغ
  1. احتمال غیبت رونالدو در بازی با استقلال؛ النصر بدون CR7 در راه ایران؟!
  2. لیگ برتر فوتبال| دبل باخت استقلال؛ دربی رفت و برگشت با رقص کنعانی!
  3. وضعیت جوی استان تهران طی پنج روز آینده
  4. افسران و درجه‌داران پلیس ایران در همه سطوح آماده ایستادگی در برابر دشمن هستند
  5. تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «آخرین فرصت» منتشر می‌شود
  6. افزایش سرعت وزش باد و ارتفاع امواج دریای خزر/ احتمال خطر غرق‌شدگی شناگران
  7. یکشنبه اول ماه رمضان است
  8. عارف: در استیضاح وزرا باید شرایط در نظر گرفته شود/مطمئن هستیم پاسخ‌های همتی قانع‌کننده خواهد بود
  9. پزشکیان: نمی‌گذاریم دشمن چرخه تولید کشور ما را با مشکل مواجه کند
  10. مصمم به پاره کردن پرده توهم قدرت دشمن هستیم/ تمام تسلیحات نیروی زمینی بومی، هوشمند و مبتنی بر هوش مصنوعی هستند
  11. نیروهای مسلح با تجهیزات نوین و توان رزمی بالا آماده مقابله با تهدیدات دشمنان هستند
  12. تولید انبوه تفنگ بومی «مصاف» برای جایگزینی سلاح‌های سازمانی آغاز شد
  13. جزئیات قیمت‌گذاری سکه‌های پیش‌فروش ۱۴۰۴؛ چقدر باید بپردازید؟
  14. مراسم آیین الحاق تجهیزات نیمه‌سنگین، سنگین و فوق‌سنگین نزاجا به یگان‌های تابعه برگزار شد
  15. «مصاف» سلاح سازمانی نیروی زمینی ارتش شده است
  16. ناو شهید رئیسعلی دلواری قابلیت پرتاب موشک ۷۵۰ کیلومتری را دارد
  17. سند تحول صدا و سیما مبتنی بر گام دوم انقلاب تدوین شده است
  18. وضعیت ایجاد «سابقه تحصیلی» کنکوریهایی که در گروه آزمایشی دیگری قصد شرکت دارند چه می‌شود؟/ تکلیف دیپلم مجددها چیست؟
  19. سطح گفت‌وگوها با تهران و عراقچی بسیار خوب است
  20. تعطیلی روزانه؛ ۷ هزار میلیارد تومان هزینه از جیب مردم برای دولت/ با مردم صادقانه سخن بگویید

هشدار شدیداللحن رئیس ستاد ارتش طالبان به پاکستان

هشدار شدیداللحن رئیس ستاد ارتش طالبان به پاکستان
رئیس ستاد ارتش طالبان در سخنانی اعلام کرد که پاکستان «دشمنش» را در خاک خودش جست‌وجو کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ایندیپندنت، «قاری فصیح‌الدین»، رئیس ستاد ارتش طالبان، ادعا کرده است که تحریک طالبان پاکستان (تی‌تی‌پی) در افغانستان حضور ندارد و پاکستان باید «دشمنش» را در داخل خاک خود جست‌وجو کند.

او در مصاحبه با آریانا نیوز هشدار داد که به هر کشوری که علیه حکومت طالبان به زور متوسل شود، پاسخ خواهند داد. او گفت: «با بهانه‌های مختلف، کسانی که بخواهند بازهم تعهدات امارت اسلامی را زیر سوال ببرند و به زور متوسل شوند، اقدام ما و عکس‌‏العمل ما چیست؟ این را به دنیا ثابت کردیم و دنیا می‌داند.»

او تاکید کرد که از خاک افغانستان هیچ تهدید تروریستی متوجه کشورهای همسایه افغانستان نیست و امنیت در این کشور تأمین شده است.

قاری فصیح‌الدین گفت که شاخه خراسان گروه تروریستی داعش در افغانستان جنگ جبهه‌ای ندارد و همواره از طرف طالبان سرکوب شده است.

او افزود: «در افغانستان داعش به شکلی که کدام جغرافیا را به دست داشته باشد که وجود خارجی داشته باشد، کدام منطقه‌ای وجود داشته باشد، به این شکل الحمدالله که وجود ندارد و نیست.»

رئیس ستاد ارتش طالبان تصریح کرد که وزارت دفاع این گروه می‌خواهند که در سال جاری خورشیدی شمار ارتش خود را از ۱۵۰ به ۱۸۰ هزار تن افزایش دهند.

ماه گذشته، فرمانده ارتش پاکستان نسبت به پاسخ مؤثر به گروه طالبان در افغانستان هشدار داده بود. ارتش پاکستان طالبان افغانستان را متهم کرده است که شبه نظامیان و گروه‌های مسلح مسئول حملات برون مرزی را پناه می‌دهند و از همین رو ارتش پاکستان خواستار اقدام مؤثر طالبان افغانستان برای دستگیری اعضای مظنون به بمب گذاری علیه اهداف پاکستان شد.

ارتش پاکستان با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که «این گونه حملات غیرقابل تحمل است» و اگر دولت طالبان در افغانستان کاری انجام ندهد، «با واکنش مؤثر نیروهای امنیتی پاکستان مواجه خواهد شد.»

ارتش پاکستان افزود: «مشارکت اتباع افغان در اقدامات تروریستی در پاکستان نگرانی مهم دیگری است که باید به آن رسیدگی شود.»

هشدارهای شدید ارتش پاکستان و ژنرال عاصم منیر، فرمانده آن، پس از دو حمله شبه نظامیان به سربازان پاکستانی در استان بلوچستان جنوب غربی هم مرز با افغانستان صادر شد. سربازان در پاسخ به تیراندازی هفت نفر از مهاجمان را کشتند.

ژنرال منیر در جریان نشستی در کویته، پایتخت بلوچستان، به سربازان کشته شده ادای احترام کرد. او گفت که پاکستان نگران منابع امن و آزادی عملی است که طالبان پاکستانی در افغانستان دارند.

پیشتر وزیر خارجه پاکستان با اشاره به حملات طالبان پاکستان نسبت به «اقدام مستقیم علیه تروریسم فرامرزی» هشدار داده و گفته بود که کشورش می‌تواند در راهبرد خود برای برخورد با طالبان افغانستان تجدیدنظر کند.

وزیر امور خارجه پاکستان در ادامه با بیان اینکه کشورش حملات فرامرزی را تحمل نخواهد کرد، گفت: ما حق خود را برای اقدام مستقیم علیه این سازمان‌ها محفوظ می‌دانیم. نه تنها پاکستان بلکه دیگر کشورهای جهان نیز باید با طالبان در افغانستان تعامل کنند. ما نمی‌توانیم طالبان را نادیده بگیریم، آنها بخشی از واقعیت‌ها هستند. اما در مورد نحوه تعامل ما، به خصوص در ارتباط با مسئله طالبان پاکستان و توقعات ما از این گروه شاید بتوان تجدیدنظر کرد. اما نمی‌توانیم تعامل را به طور کامل کنار بگذاریم.

بلال بوتو زرداری با اشاره به اینکه پاکستان در عملیاتی که پس از حمله به مدرسه نظامی در پیشاور آغاز شد، مناطق خود را از وجود تروریست‌ها پاکسازی کرد، گفت: ما بهای سنگینی پرداختیم. نزدیک به ۸۰ هزار غیرنظامی و سرباز کشته یا زخمی شده و منجر به خسارت اقتصادی ۱۲۰ میلیارد دلاری به کشور شده است.

زرداری همچنین اعلام که طالبان پاکستان و دیگر گروه‌های تروریستی «پناهگاه های امن» برای خود پیدا کرده و حملات به سربازان و غیرنظامیان پاکستانی را افزایش داده‌اند.

وی از دولت طالبان در افغانستان خواست تا از انجام حملات برون مرزی و تحریک بیشتر طالبان پاکستان جلوگیری کنند.

وزیر خارجه پاکستان با تاکید بر لزوم نابودی پناهگاه‌های تروریست‌ها و قطع منابع مالی آنها بر اهمیت پاسخگویی عاملان و حامیان این حملات تاکید کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه