logo
جمعه 10 مهر 1405 | جمعه 02 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

دنزل واشینگتن با «اکوالایزر۳» سینماها را گرفت

دنزل واشینگتن با «اکوالایزر۳» سینماها را گرفت
فیلم «اکوالایزر ۳» با بازی دنزل واشینگتن در اولین آخر هفته اکرانش به فروش ۳۴ میلیون دلاری رسید و با احتساب فروش در روز کارگر که تعطیل عمومی است ۴۳ میلیون دلار خواهد فروخت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از ورایتی، سومین قسمت از فیلم مهیج دنزل واشینگتن «اکوالایزر» یا «برابرساز» به کارگردانی آنتوان فوکوا با فروش ۳۴.۵ میلیون دلار در اولین آخر هفته اکرانش و فروشی حدود ۴۳ میلیون دلار تا پایان دوشنبه که تعطیلات روز کارگر است، صدر باکس آفیس آمریکا را مال خود کرد تا عنوان دومین آخر هفته بزرگ روز کارگر را به نام خود کند.

گرچه این تعطیلات چندان در کشاندن مردم به سینماها شناخته شده نیست، اما فیلم واشینگتن پس از پرفروش‌ترین فیلم مارول در سال ۲۰۲۱ یعنی «شانگ چی و افسانه ده حلقه» که ۷۵ میلیون دلار در ۳ روز نخست و ۹۴.۶ میلیون دلار تا پایان دوشنبه فروخته بود، قرار می‌گیرد.

میزان استقبال برای «اکوالایزر» نشان دهنده جایگاه دنزل واشینگتن در نزد سینمادوستان است. این فیلم امتیاز A را در سایت سینمااسکور از تماشاگران به دست آورد و ۷۶٪ را در راتن تومیتوز از منتقدان کسب کرد تا بالاترین امتیاز این سه گانه را به خود اختصاص داده باشد.

«اکوالایزر ۳» همچنین ۲۶.۱ میلیون دلار در باکس آفیس بین‌المللی کسب کرد تا شروع کارش را در سطح جهان با ۶۰.۶ میلیون دلار ثبت کند.

سال ۲۰۱۴ فیلم اول کارش را با فروش ۳۴ میلیون دلار و سال ۲۰۱۸ فیلم دوم با فروش ۳۶ میلیون دلار در افتتاحیه شروع کرده بودند. ۲ فیلم اول که آنها هم به کارگردانی آنتوان فوکوا ساخته شده بودند، هر یک بیش از ۱۰۰ میلیون دلار در باکس آفیس داخلی آمریکا و نزدیک به ۲۰۰ میلیون دلار در سطح جهانی عبور کردند. «اکولایزر ۳» که توسط سونی، تی‌اس‌جی و ایگل پیکچرز تأمین مالی شد، ۷۰ میلیون دلار هزینه داشت و تا پایان اکران خود، رقم مشابهی را هدف قرار داده است.

در این فیلم داکوتا فانینگ با واشینگتن همراه شده تا دومین همکاری واشینگتن و فانینگ بعد از فیلم «مردی در آتش» در سال ۲۰۰۴ که فانینگ در نقش یک دختر بچه ظاهر شده بود، شکل بگیرد. در عین حال این پنجمین همکاری واشینگتن و فوکواست. فوکوا چندی پیش گفت علاقه‌مند به بازگشت به عنوان کارگردان برای قسمت بعدی است، اگر دنزل واشینگتن علاقه‌مند به بازگشت به نقش باشد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه