مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان زنجان:

افراد متقاضی فراموشی فتنه علنا با قرآن مبارزه می‌کنند

افراد متقاضی فراموشی فتنه علنا با قرآن مبارزه می‌کنند
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان زنجان گفت:افراد متقاضی فراموشی فتنه علنا با قرآن مبارزه می‌کنند، در حالی که در خود قرآن آمده است که باید با فتنه مقابله کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مهرزنجان ،حجت‌الاسلام علی متین دوشنبه شب در مراسم گرامیداشت حماسه 9 دی اظهار کرد: فتنه بزرگ‌تر و سخت‌تر از جنگ است که از دیدگاه قرآن کریم نیز چنین است و فتنه از نظر مقیاس و شدت بزرگ‌تر از جنگ عنوان شده است.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان با اشاره به وقایع جنگ جمل و تعبیر امام علی (ع) از فتنه تصریح کرد: علم مبارزه با فتنه را کسی نمی‌تواند حمل کند، مگر اینکه شرایط لازم را داشته باشد.

وی افزود: در آن زمان است که قرآن نیز به کمک شما آمده و شما را در مبارزه با فتنه یاری خواهد کرد.

متین در ادامه با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در زمینه فتنه و شهدای مبارزه با فتنه اظهار کرد: شهدای فتنه افضل شهدای انقلاب هستند، چون فتنه بزرگ‌تر و شدیدتر از جنگ است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه افراد متقاضی فراموشی فتنه علنا با قرآن مبارزه می‌کنند، افزود: در خود قرآن نیز آمده است که باید با فتنه مقابله کرد.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان ادامه داد: اگر عده‌ای آمده‌اند و می‌خواهند فتنه را کمرنگ کنند آنها اهل استنباط نیستند.

این مسئول خاطرنشان کرد: آنها نمی‌خواهند کار زشت خود را بازگو کنند، چرا که در آن صورت آبروی آنها می‌رود.

وی خطاب به فتنه‌گران گفت: اگر فتنه‌گران از کرده خود پشیمان هستند، باید توبه کنند و راه توبه باز است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مهرزنجان,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه