logo
دوشنبه 13 مهر 1405 | دوشنبه 05 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. «لباس شخصی»؛ تاریخ‌نگاری هالیوودی از پرونده جاسوسی حزب توده
  2. سفره پرزرق‌وبرق استیج؛ سهم نخبگان «هیچ»، سهم گیشه «همه چیز»
  3. آمریکا به زودی مجبور به خروج از منطقه خواهد بود/ اخراج نظامیان آمریکایی از عراق به نفع کل منطقه است
  4. هر روز مقاومت ایران در جنگ نامتقارن یک پیروزی است/ ایران منطق برد-برد را به آمریکا تحمیل کرده است
  5. نظارت مجلس باید به نتیجه عملی برسد/ حفظ مدیران ناکارآمد به ضرر مردم است
  6. گیشه ۹۴ میلیاردی پاییز بدون فیلم جدید؛ یکه‌تازی کمدی «خانوم والده» در سینماها
  7. بازگشت جنجالی؛ چرا بازگشت چهره های خارج نشین به وطن لرزه بر اندام معاندین می‌اندازد؟
  8. سرمایه‌گذار را بین زمین و آسمان رها نکنید!/ ۷ همت مطالبات آزادراهی وصول نشده؛ چطور انتظار سرمایه‌گذاری جدید دارید؟
  9. دانشگاه محل زایش روحیه استقلال طلبی ملت است/ دانشجوی بیدار مانع جولان جریان های رادیکال در دانشگاه است
  10. خروج آمریکا از عراق؛ پایان کابوس ۲۳ ساله ملت عراق/ عهد مقاومت جواب داد
  11. ترامپ به‌دنبال پیش‌خور کردن پیروزی‌های به‌دست‌نیامده است/ باید با هوشمندی، درایت و حکمت کشور را مدیریت کنیم
  12. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  13. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  14. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  15. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  16. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  17. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  18. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  19. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  20. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه

صحبتهای سرمربی تیم امید پس از شکست برابر ازبکستان؛

عنایتی: می‌توانستیم ازبکستان را ببریم اما تمرکز نداشتیم

عنایتی: می‌توانستیم ازبکستان را ببریم اما تمرکز نداشتیم
سرمربی تیم فوتبال امید گفت: می‌توانستیم مقابل ازبکستان مساوی بگیریم اما پس از گل تمرکزمان به هم ریخت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رضا عنایتی پس از شکست یک بر صفر تیم فوتبال امید مقابل ازبکستان و مقدماتی قهرمانی آسیا اظهار داشت: بازی مطابق انتظار ما پیش نرفت، توانستیم در دقایقی به ازبکستان مسلط شویم اما این هم کافی نبود. حریف هم روی تنها موقعیتی که روی دروازه ما خلق کرد به گل رسید. پس از این گل از لحاظ شرایط روحی و روانی به هم ریختیم و نتوانستیم خودمان را جمع کنیم در کل به تیم ازبکستان که از تمام شرایط میزبانی‌اش استفاده کرد تبریک می‌گویم و توانست به مرحله بعد برسد.

وی افزود: مساوی برای هر دو تیم خوب بود. می‌دانستیم با مساوی قطعاً به مرحله بعد می‌رویم و به همین دلیل با مدارای بیشتری بازی کردیم اما شرایط به شکلی پیش می‌رفت که با مساوی هم می‌توانستیم از بازی بیرون بیاییم و روی این موضوع نیز برنامه‌ریزی کرده بودیم.

سرمربی تیم فوتبال امید در خصوص اعزام بازی‌های آسیایی گفت: قطعاً این تیم اعزام می‌شود البته باید به چند بازیکن استراحت بدهیم و بازیکنان جدیدتری به ما اضافه می‌شوند.

عنایتی اضافه کرد: با توجه به شرایط لیگ نتوانستیم بیشتر از دو بازیکن با خودمان ببریم. نفراتی که سن‌شان به هانگژو می‌خورد دعوت کردیم تا بتوانیم از آنها استفاده کنیم.

وی خاطرنشان کرد: نمی توان در فوتبال کاری کرد شاید با توجه به موقعیت‌هایی که ما داشتیم کار برعکس می‌شد روی غفلت گل خوردیم وقتی هم ازبکستان به موقعیت رسید به این دلیل بود که ما چیزی برای از دست دادن نداشتیم اما تمرکزمان پس از گل حریف از دست رفت و چند فرصت به حریف دادیم. باید برای مسابقات هانگژو ان‌اشاءالله آنجا بتوانیم نتایج خوبی کسب کنیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه