logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

واکنش وزیر دفاع به سرقت نفت ایران و تخلیه آن توسط آمریکا

واکنش وزیر دفاع به سرقت نفت ایران و تخلیه آن توسط آمریکا
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با بیان اینکه امکان مقابله با دزدی نفت کشورمان از سوی آمریکا را داریم، گفت: اگر بخواهیم میزان مقابله به مثل با آمریکا را وسیع‌تر انجام دهیم، امکانش برای ما وجود دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امیر محمدرضا آشتیانی در گفتگویی در واکنش به سرقت نفت ایران و تخلیه آن توسط آمریکا، اظهار کرد: این اقدام یک دزدی توسط آمریکا است که به هیچ وجه این مساله در دنیا پذیرفته شده نیست. اگر اتفاق این چنینی بیفتد ما حتما مقابله خواهیم کرد و می توانیم حتی اقدام خیلی وسیع تری کنیم ولی فعلا اقدام خود را به بحث هایی که دنبال می کنیم، محدود کرده‌ایم.

وی با بیان اینکه انتظار داریم آمریکایی ها از این اقدامات خود دست برداشته و بیشتر از این خودشان را گرفتار نکنند، افزود: ما جایی استقرار داریم که راهبردی و بسیار مهم است. خطوط انتقال انرژی از این منطقه می گذرد و تسلط بر این خطوط هم با ماست بنابراین اگر بخواهیم میزان مقابله به مثل با آمریکا را وسیع‌تر انجام دهیم، امکانش برای ما وجود دارد.

وزارت دادگستری آمریکا روز ۱۷ شهریور و پس از ۱۹ ماه تایید کرد که نفتکش حامل نفت ایران با نام «سوئز راجان» را توقیف کرده بود. نیویورک تایمز اخیرا در گزارشی نوشت که واشنگتن پس از آنکه شرکت‌های آمریکایی حاضر به تخلیه محموله نفتی توقیف شده ایران نشدند، تحت فشارهای کنگره به این بهانه که ایران در حال قاچاق این نفت به چین بوده است، آن را تخلیه کرد.

ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امورخارجه ایران همزمان با تخلیه این نفتکش اقدامات آمریکا را متناقض توصیف کرد و گفت که تهران در همین راستا سفیر سوئیس را به وزارت امورخارجه احضار کرده است. وی تاکید کرد که این اقدامات واشنگتن کاملاً غیر سازنده بوده و ایران مراتب اعتراض شدید خود را به دیپلمات ارشد سوئیس در تهران اعلام کرده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه

نظرات
محمد -> 1402/06/25
پاسخ

دیر شد، منتظریم ، یا الله ، خدا قوت