تحقق 78 درصدی بودجه شهرداری آق قلا از ابتدای سال جاری

تحقق 78 درصدی بودجه شهرداری آق قلا از ابتدای سال جاری
قرنجیک شهردار آق قلا از تحقق 78 درصدی بودجه شهرداری از ابتدای سال تا به امروز خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اسپی دژ ، عبدالرشید قرنجیک گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون با توجه به شرایط و مشکلات موجود ، بودجه شهرداری آق قلا به میزان 78 درصد محقق شده است که درصد بالایی از این بودجه به مباحث عمرانی اختصاص دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اسپی دژ ,

وی اضافه کرد: پیش‌بینی می‌کنیم که بودجه شهرداری با تلاش کارکنان شهرداری تا پایان سال جاری بیش از 100 درصد تحقق پیدا کند.

,

شهردار آق قلا با بیان اینکه بودجه شهرداری نسبت به سال گذشته 2 میلیارد تومان افزایش یافته است ، اضافه کرد:بودجه سال گذشته شهرداری 3میلیارد و 800 میلیون تومان بود که امسال با افزایش دو میلیاردی به 5 میلیارد و 800 میلیون تومان رسید.

,

قرنجیک در پایان اظهار داشت : در 9 گذشته سال جاری حدود 4 میلیارد و 500 میلیون ریال یعنی 78 درصد بودجه شهرداری محقق شده است و امیدواریم در 3 ماه باقی مانده رقم بودجه به طور کامل محقق شود.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه