بیانیه
فتنه گران نمی توانند جبران کنند
جمعی از زنان نخبه استان کرمانشاه به مناسبت حماسه نهم دی بیانیه ای صادر کردند[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،به نقل از صبریه جمع کثیری از زنان نخبه به مناسبت گرامی داشت حماسه نهم دی و یوم الله تجدید میثاق با ولایت طی بیانیه ای با امام خامنه ای (مدظله العالی) تجدید میثاق کرده و این حماسه را تجلی حماسه قیام امام حسین(ع) و عزت زینبی(س) دانستند
متن بیانیه زنان نخبه بدین شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
معجزه انقلاب اسلامی همچنان معادلات استکبار را مبنی بر تصاحب مطلق قدرت در جهان به هم ریخت و توطئه آنان را نقش بر آب نمود.نهم دی ماه یکی دیگر از بزنگاههای تاریخ است که آن را باید انقلاب سوم نامید چرا که پایانی بر نبرد ۸ ماهه فتنه گران و ایادی بیگانه آنان بود و نشانگر بصیرتی بود که علیرغم تبلیغات دشمن رخ نمایی کرد.
ملت مسلمان ایران اسلامی، در هرزمان، با وجود سختی و فشار، ایستادگی و بصیرت بالای خود را به جهانیان نشان داده و برای دین، خاک و ناموس خود از مال و جان مایه گذاشته اند.
به اراده خداوند متعال و در فتنه ۸۸، در آن برهه خاکستری که هاله ای از غبار نفاق پراکنده شده بود، رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مدظله العالی) نوری شدند در تاریکی، قوتی شدند بر دلهای مردم صبور ایران زمین و خاری شدند بر چشمان دشمنان داخلی و خارجی به طوریکه تکلیف بر همگان روشن شد.
بانوان فهیم و با بصیرت ایران اسلامی، که همواره در تمامی مراحل و مسائل جامعه، دخیل بوده و هیچ گاه خود را جدا ندانسته اند، به تأسی از بزرگ بانوی کربلا حضرت زینب کبری (سلام الله علیه) بر خود واجب دانستند که در فتنه ۸۸ نیزکه حق و باطل در هم آمیخته بود با توکل بر خداوند و با توجه به عنایات رهبر معظم انقلاب، رسالت خود را به انجام رسانیده و در سالروز این جوشش عظیم ملی و حماسه دینی ضمن تجدید میثاقی دوباره با امام و مقام معظم رهبری، همچنان بر عهد و پیمان خود پایدارند. حماسه یوم الله نهم دی را به امام عصر حضرت مهدی (عجل الله)، امام خامنه ای (مدظله العالی)، همچنین شهدای عالی قدر ایران اسلامی و خانواده های ایشان و ملت صبور، ولایتمدارو با بصیرت ایران اسلامی تبریک عرض می نماییم. بی شک این حماسه تاریخی تجلی حماسه حسینی و عزت زینبی است.
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه