logo
یک‌شنبه 26 مهر 1405 | یکشنبه 18 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  2. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  3. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  4. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  5. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  6. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  7. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  8. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  9. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  10. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  11. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  12. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  13. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  14. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  15. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  16. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  17. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  18. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  19. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  20. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟

اعتراف‌ انگلیس بر قدرت‌ رهبری‌ ایران

اعتراف‌ انگلیس بر قدرت‌ رهبری‌ ایران
رئیس سازمان بسیج اساتید کشور با اشاره به سخنان وزیر خارجه انگلیس پیرامون فتنه ۸۸ گفت: وی در مصاحبه‌ای اقرار کرد که رهبری در جمهوری اسلامی ایران از قدرت بسیار بالایی برخوردار است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مهر، سهراب صلاحی رئیس سازمان بسیج اساتید کشور طی سخنانی در همایش بررسی نقش دولت انگلیس در فتنه ۸۸ اظهار داشت: ۹ دی پایان فتنه‌ای است که می‌توانست با آن ابعاد بزرگ ۵ نظام را سرنگون کند.

وی در ادامه با بیان اینکه انگلیس بدون هیچ شک و تردیدی عامل اصلی خارجی فروپاشی جهان اسلام و سه قدرت جهان اسلام از جمله ایران، عثمانی و هند بود افزود: انگلیسی‌ها عامل اصلی عقب ماندگی ۱۵۰ ساله ایران در سال‌های دور هستند.

رئیس سازمان بسیج اساتید با اشاره به توطئه‌های انگلیسی‌ها در تصاحب نفت ایران ادامه داد:‌ انگلیسی‌ها عامل اصلی لژ فراماسونری و شبکه جاسوسی در ایران هستند و همچنین یکی از عوامل انحراف در جنبش مشروطه و عدالت‌خواهانه بودند.

صلاحی تاکید کرد: رژیم انگلیس عامل اصلی جعل رژیم صهیونیستی و عامل اصلی کودتای ۲۸ مرداد ۳۲ است.

وی با بیان اینکه انگلیسی‌ها با توطئه‌های مختلف سعی در تصاحب نفت ایران داشتند افزود: در آن زمان به جهت ساده‌انگاری برخی از کسانی که در جنبش نفت حضور داشتند ضربات زیادی به ایران وارد شد و در آن زمان نیز مصدق طی سفری به آمریکا و با خوشبینی‌ای که به این کشور داشت سعی کرد بدین‌وسیله از دست انگلیسی‌ها نجات پیدا کند اما خوشبینی مصدق به آمریکا عامل اصلی کودتای ۲۸ مرداد بود.

صلاحی با اشاره به انتخابات سال ۸۸ و با بیان اینکه انگلیس عامل اصلی فتنه ۸۸ در ایران بود اظهار داشت: در میان انبوه مدارک و اسناد در زمینه نقش پررنگ انگلیس در فتنه ۸۸، وقتی که از وزیر خارجه این کشور سوال کردند که چرا کار ایران این‌بار با توجه به سخنان قبلی شما تمام نشد گفت: باید اقرار کنم خدا هم ایرانی است و همچنین اقرار می‌کنم رهبری در ایران بسیار قدرتمند است.

رئیس سازمان بسیج اساتید تصریح کرد: آقایانی که پنبه داخل گوششان کرده‌اند و نمی‌شنوند بدانند که اگر ولی امر مسلمین در برابر این هجوم ایستادگی نمی‌کرد جنگ داخلی ایران را فرا می‌گرفت.

وی با اشاره به نحوه سخن گفتن برخی مسئولان با آمریکایی‌ها گفت: در همین ایام برخی مسئولان با آمریکایی‌ها از روی ادب و سخاوت سخن می‌گویند در حالی که آنها به ما می‌گویند ایرانی‌ها DNAشان خراب است و باید عوض شود لذا مسئولان دستگاه سیاسی ما باید نحوه سخن گفتن خود را تغییر دهند.

صلاحی با اشاره به قدرت ایران در منطقه و نقش جمهوری اسلامی در حفظ امنیت پایدار در منطقه گفت: قدرت نظامی و موشکی و دفاعی ایران است که آمریکا را در تمام عرصه‌ها عقب نشانده اما بعضی‌ها این موضوع را بد می‌فهمند.

رئیس سازمان بسیج اساتید ادامه داد: چرا مطالبی که آمریکایی‌ها در سایتشان می‌نویسند از زبان برخی مسئولان ما بیرون می‌آید.

وی در پایان خاطرنشان کرد: اگر قدرت موشکی جمهوری اسلامی ایران نبود آیا کسی می‌توانست کار را پیش ببرد؟

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه