logo
چهارشنبه 22 مهر 1405 | چهارشنبه 14 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

درگیری شدید در نابلس/ بولدوزر ارتش صهیونیستی در آتش سوخت

درگیری شدید در نابلس/ بولدوزر ارتش صهیونیستی در آتش سوخت
همزمان با یورش نظامیان صهیونیست به مقبره یوسف در نابلس، درگیری شدیدی بین فلسطینی ها و نیروهای اشغالگر رخ داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از الجزیره، بامداد پنجشنبه در جریان یورش نظامیان صهیونیست به مقبره یوسف در نابلس، درگیری شدید بین فلسطینی‌ها و نیروهای اشغالگر گزارش شده است.

یورش نظامیان صهیونیستی به مقبره یوسف برای آماده سازی جهت ورود شهرک نشینان انجام شده بود.

گردان شهدای الاقصی در این ارتباط اعلام کرد که مجاهدان ما در شرق شهر نابلس توانستند بولدوزر نظامی رژیم صهیونیستی را با بمب انفجاری هدف قرار دهند.

همچنین هلال احمر فلسطین تائید کرد که یک فلسطینی در اثر شلیک بمب توسط سربازان اشغالگر در مجاورت مقبره یوسف از ناحیه سر مجروح شد.

گردان‌های شهدای الاقصی شاخه نابلس همچنین افزود: «رزمندگان ما درگیر تنش شدید با نیروهای اشغالگر هستند که از منطقه شرقی و خیابان رجب به شهر یورش می‌برند.»

منابع محلی نیز گزارش دادند که درگیری بین جوانان فلسطینی و نیروهای اشغالگر در بیش از یک محور در اطراف منطقه مقبره یوسف در شرق نابلس تا ساعات نزدیک به صبح جریان داشته است.

در عین حال، رادیو ارتش اسرائیل تائید کرد که یک بولدوزر نظامی ارتش پس از پرتاب کوکتل مولوتف به سمت آن در نابلس سوخت.

خبرنگار المیادین نیز تائید کرد که درگیری‌های خشونت آمیز فلسطینی‌ها و نیروهای اشغالگر در نابلس تا ساعات نزدیک به صبح ادامه داشته است و اوضاع مانند منطقه جنگی در نابلس بوده است.

همزمان بسیاری تائید کردند که مقاومت فلسطین شجاعانه با هجوم نیروهای اشغالگر به «آرامگاه یوسف» در نابلس مقابله کرد.

این درگیری‌ها در نابلس در پی یورش صدها شهرک نشین با حمایت پلیس به آرامگاه یوسف در منطقه شرقی نابلس صورت گرفت.

روز گذشته نیز همزمان با برپایی راهپیمایی شهرک‌نشینان صهیونیست به مناسبت عید عبری موسوم به عید سایه‌بان‌ها (یوم العرش) که از سوی گروه‌های افراطی صهیونیستی هرساله سازمان‌دهی می‌شود، پلیس رژیم صهیونیستی شهر قدس را به یک پادگان نظامی تبدیل کرده است.

پلیس رژیم صهیونیستی چندین خیابان در جنوب و غرب قدس را برای تسهیل در رفت‌وآمد شهرک‌نشینان صهیونیست مسدود کرده و بدین ترتیب عبور و مرور شهروندان فلسطینی در شهر قدس را به طور کامل مختل نموده است. از جمله بخش‌هایی که آمدوشد شهروندان فلسطینی در آن با مشکل مواجه شده بخشی قدیمی قدس است که شاهد حضور بسیاری از صهیونیست‌هاست.

این اقدام رژیم صهیونیستی در حالی انجام می‌شود که تنها در هفته جاری، بیش از ۵۰۰۰ شهرک‌نشین صهیونیست با ورود به مسجدالاقصی این مکان مقدس اسلامی را مورد تعرض قرار دادند.

استاندار قدس اعلام کرده که تعداد صهیونیست‌هایی که از ابتدای سال جاری میلادی به مسجدالاقصی تعرض کرده‌اند از مرز ۴۰ هزار نفر عبور کرده است.

از صبح چهارشنبه نیز ده‌ها هزار شهرک‌نشین صهیونیست با حضور در محوطه دیوار براق، آئین عبری موسوم به «برکت کاهنان» را برگزار کردند. پلیس رژیم صهیونیستی برای تسهیل در روند برگزاری این مراسم عبری توسط شهرک‌نشینان صهیونیست، کاسبان فلسطینی را مجبور کرد که مغازه‌های خود را تعطیل کنند.

همزمان، گردان‌های قدس رزمایش پیشرفته‌ای را با عنوان «شهدا، مژده پیروزی» با مشارکت نیروهای زبده و تعدادی از یگان‌های متخصص نظامی در بخش‌های موشکی، توپخانه، زرهی و اطلاعاتی برگزار کرد و روز چهارشنبه نیز همزمان با سی‌وششمین سالگرد تأسیس جنبش جهاد اسلامی فلسطین، رژه نظامی باشکوهی را برگزار نمود که گفته شده بزرگترین رژه نظامی تاریخ مقاومت فلسطین بوده است. گردان‌های قدس شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی در این رژه نظامی، از موشک‌های «براق ۱۰»، «براق ۶۰» و «براق ۸۵» و موشک «بدر ۳» با کلاهک انفجاری به وزن ۴۰۰ کیلوگرم و همچنین پهپاد شناسایی و هجومی «سحاب»، پهپاد هجومی «صیاد» برای هدف‌قراردادن ماشین‌های جنگی و نظامیان دشمن و پهپاد شناسایی و تصویربرداری «هدهد» رونمایی کرد. همچنین در جریان این رژه دیگر تجهیزات نظامی جنبش جهاد اسلامی به نمایش گذاشته شد و مبارزان مقاومت به رژه نظامی اقدام کردند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه