دبیر مجمع عمومی بسیج اردبیل

9 دی سران فتنه را از توهم حمایت قاطبه مردمی خارج کرد

9 دی سران فتنه را از توهم حمایت قاطبه مردمی خارج کرد
دبیر مجمع عمومی بسیج اردبیل گفت: حماسه نه دی سران فتنه را از توهم برخورداری از حمایت قاطبه مردمی مبنی بر اصرار بر خواسته های نامشروع خود خارج کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آذرسلام، مهدی اسماعیلی در حاشیه مراسم گرامیداشت 9 دی که با حضور و سخنرانی آیت الله اختری دبیر مجمع جهانی اهل بیت در مصلی شهر اردبیل برگزارشد با تبریک نه دی گفت: انچه فتنه 88 را تولید کرد،اعمال نابخردانه سران فتنه و فتنه گران بود که باعث شد مردم نسبت به اعمال شیطنت آمیز آنها تا قبل از 9 دی، به میدان آمده و پاسخی در خور دهد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آذرسلام،, آذرسلام,

اسماعیلی افزود: حماسه 9دی فتنه گران و سران فتنه را از توهم برخورداری از حمایت قاطبه مردمی و پافشاری بر خواسته های نامشروع و غیر قانونی خود خارج کرد.

,

وی گفت: مردم در نه دی در حقیقت به حاکمیت قانون و مشروعیت ولایت رای مجدد دادند و اگر چه بقایای فتنه بعد از 9 دی پراکنده دیده شد اما واقیت این بود که هم برای دشمنان داخلی وخارجی و هم طراحان اصلی فتنه و کسانی که خواسته یا ناخواسته به این دام افتاده بودن اشکار شد که نمی توانند ادامه دهند. تا مردم در صحنه هستند دشمنان جرات طراحی واجرای فتنه دیگری نخواهد داشت.

,

دبیر مجمع عمومی بسیج شهرستان اردبیل در پایان اظهار داشت: هدف اصلی بسیج به عنوان بدنه فعال و اصلی جامعه در عرصه سیاسی، اجتماعی، فرهنگی بصیرت افزایی و اگاهی بخشی بوده و حرکت انها راهگشایی برای مردم خواهد بود، تا مردم  همیشه در صحنه حضور مستمر داشته باشند. در اینصورت دشمن هیچ زمانی نخواهد توانست اهداف شوم و خائنانه خود را پیاده کند.

,

انتهای پیام/پ

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه