اخبار داغ

مهلت دریافت وام ازدواج بعد از تاریخ عقد

 مهلت دریافت وام ازدواج بعد از تاریخ عقد
آیا از مهلت دریافت وام ازدواج بعد از تاریخ عقد اطلاع دارید؟ اگر شما نیز دنبال راهی برای دریافت وام ازدواج هستید، لازم است بدانید که تنها ۳ سال پس از تاریخ عقد جهت ثبت نام در سامانه مهلت دارید. همه ساله وام ازدواج متناسب با میزان رشد تورم و قیمت نهایی ارز محاسبه می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ آیا از مهلت دریافت وام ازدواج بعد از تاریخ عقد اطلاع دارید؟ اگر شما نیز دنبال راهی برای دریافت وام ازدواج هستید، لازم است بدانید که تنها ۳ سال پس از تاریخ عقد جهت ثبت نام در سامانه مهلت دارید. همه ساله وام ازدواج متناسب با میزان رشد تورم و قیمت نهایی ارز محاسبه می‌شود. این وام با اقساط ۱۰ ساله و‌ میزان سود ۴ درصدی به واجدین شرایط پرداخت می‌شود و متقاضیان می‌توانند از طریق همه‌ی شعب بانکی در سراسر کشور نسبت به دریافت این وام اقدام کنند.

اگر می‌خواهید اطلاعات دقیقی در مورد نحوه دریافت وام ازدواج و شرایط کلی آن به دست بیاورید این مطلب را از دست ندهید. شما هموطنان می‌توانید جهت ثبت نام یا هرگونه مشاوره در خصوص وام ازدواج با دپارتمان وام ازدواج کندو در ارتباط باشید.

برای دریافت فوری وام ازدواج با شماره 02191090049 تماس حاصل فرمایید.

نحوه ثبت نام برای وام ازدواج

 گام نخست جهت گرفتن وام، داشتن اطلاعات و آگاهی لازم است و نیاز است بدانید که برای گرفتن وام باید از کجا اقدام به انجام این پروسه کنید. به عنوان استارت و شروع کار وارد شدن به وب سایت « ve.cbi.ir» ضروری و مهم است. پس از ورود به این سایت و و تکمیل کردن اطلاعات شخصی لازم، و همچنین انتخاب بانک مورد نظر یک کد رهگیری ۱۰ رقمی از سامانه برای شما ارسال خواهد شد. جهت ادامه مراحل بعدی ثبت نام وام ازدواج باید چند روزی صبر کنید.

پس از گذشت چند روز، سامانه تسهیلات بانک مرکزی، شعبه‌‌ همان بانکی که هنگام ثبت‌نام انتخاب نموده‌اید را جهت گرفتن وام و تحویل دادن مدارک به شما معرفی خواهد کرد. پس از معرفی شعبه بانک، ادامه پروسه دریافت وام ازدواج نیز هم در بانک صورت می‌پذیرد.

اگر بخواهیم به طور خلاصه روند را برایتان بازگو کنیم لازم است به موارد زیر توجه کنید:

  • گام نخست: مراجعه به سامانه مربوط تسهیلات بانک مرکزی و تکمیل نمودن اطلاعات و دریافت کد رهگیری
  • مرحله بعدی: چک کردن سامانه پس از چند روز و مشخص شدن شعبه بانکی که جهت گرفتن تسهیلات وام باید به آن مراجعه شود.
  • مرحله سوم: مراجعه حضوری به شعبه بانک و تکمیل مدارک و ارائه ضامن معتبر مورد نیاز جهت دریافت وام ازدواج
  • مرحله آخر: واریز وام ازدواج به حساب متقاضی

 

 

مبلغ پرداختی وام ازدواج چقدر است ؟

از سوالات پر تکرار متقاضیان وام ازدواج این است که مبلغ وام ازدواج چقدر است؟ یکی از وظایف بانک مرکزی، پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج به متقاضیان است. این بودجه از محل ذخیره و قرض‌الحسنه نظام بانکی به واجدین شرایط پرداخت می‌شود و مهلت بازپرداخت آن با مدت زمان ۱۰ ساله تعیین شده است.

وام ازدواج ۴۴۰ میلیون تومانی فقط به زوج‌های جوان پرداخت می‌شود. وام قرض‌الحسنه ازدواج در سال ۱۴۰۲ برای زوج‌های جوانی که مرد از ۲۵ سال کمتر و زن دارای سن کمتر از ۲۳ باشند، مبلغ ۲۲۰ میلیون تومان و در مجموع مبلغ ۴۴۰ میلیون تومان تعیین شده است. خوب است بدانید که این قانون بر طبق مصوبه بودجه ۱۴۰۲ با هدف ترغیب و ترویج ازدواج در سنین پایین به تصویب در آمده است.

حالا اگر یکی از زوجین جزو این قاعده نباشد چه می‌شود؟ اگر یکی از افراد خارج از این رده سنی قرار داشته باشد، مسلما عدد وام آن‌ها متفاوت خواهد بود. به عنوان مثال اگر مرد ۲۵ سال سن داشته باشد و در حد تعیین شده جهت دریافت وام قرض الحسنه ۲۲۰ میلیونی بود، ولی همسر او یعنی خانم ۲۴ ساله باشد، در مجوع به این زوج، ۴۰۰ میلیون وام تعلق خواهد گرفت.

 دریافت وام ازدواج ۱۴۰۲ مستلزم چه شرایطی است؟

به طور معمول همه ساله قوانین، اصول پرداختی و شرایط وام ازدواج مورد بازبینی و اصلاحات قرار می‌گیرد. لذا نیاز است تا قبل از اقدام به ثبت درخواست تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج راجع به آن‌ها اطلاعات دقیقی کسب کنید. در سال ۱۴۰۲ شرایط کلی متقاضیان تسهیلات ازدواج شامل موارد زیر می‌شود‌:

نکته اول جهت دریافت وام ازدواج داشتن تابعیت ایران عنوان می‌شود. لذا این وام به اتباع خارجی دیگر کشورها پرداخت نخواهد شد. لازم به ذکر است که ایرانیان مقیم خارج از کشور هم مشمول دریافت این وام هستند.

یکی از ضروری‌ترین قوانین متقاضیان دریافت وام ازدواج این است که فرد متقاضی قبلاً، تسهیلات مربوط به ازدواج را دریافت نکرده باشد. بدین ترتیب هر شخص ایرانی تنها یک‌بار می‌تواند نسبت به دریافت این وام اقدام کند.

 

 

اما لازم است این نکته را بدانید که قبلاً ازدواج کردن فرد متقاضی، جهت دریافت این تسهیلات معیار عدم پرداخت نیست. لذا اگر شخصی در ازدواج قبلی خود این وام را دریافت نکرده باشد هنوز مشمول دریافت وام خواهد بود.

همچنین راجع به مهلت ثبت نام باید عنوان کرد که نباید بیشتر از ۲۴ ماه از زمان ثبت عقد زوجین سپری شده باشد. گفتی است با وجود تاکید ۲ ساله در متن لایحه، این امکان برای ازدواج‌های بعد از سال ۹۸ نیز امکان پذیر است و می‌توانند مشمول دریافت وام جدید شوند.

شما زوجین محترم می‌توانید جهت کسب اطلاعات دقیق در مورد مهلت ثبت نام و همچنین انجام فرایند ثبت‌نام وام ازدواج با مجموعه دپارتمان کندو که در این زمینه مشاورین متخصصی ارائه می‌دهد، در ارتباط باشید.

چه مدارکی جهت ثبت نام وام ازدواج نیاز دارید؟

بدیهی است اصلی‌ترین مدرک جهت دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج سند ازدواج خواهد بود. لذا زوجین باید در هنگام مراجعه، اصل و کپی سند ازدواج را همراه داشته باشند. در دست داشتن اصل و کپی تمامی صفحات شناسنامه زوجین نیز جزو مدارک مهم است که بانک از شما دریافت می‌کند.

یکی دیگر از مدارک ثابت جهت ثبت نام تسهیلات ازدواج، داشتن کارت ملی دائم یا موقت خواهد بود. بدین ترتیب اگر هنوز جهت دریافت کارت ملی اقدامی نداشتید بهتر است عجله کنید. مورد بعدی در مورد مدارک شناسایی ضامن یا ضامن‌ها است. اصل و کپی مدارک افرادی که ضمانت شما را انجام می‌دهد از دیگر مدارک مورد درخواست بانک معرفی می‌شود. همچنین زوجین متقاضی می‌بایست آدرس دقیق محل سکونت و کدپستی ده‌رقمی خود را نیز به همراه خود ببرند.

یکی از نکات ضروری این است که پس از ثبت‌نام در سامانه تسهیلات وام ازدواج، کدی ۱۰ رقمی برای شما ارسال می‌شود. نیاز است تا این کد رهگیری ۱۰ رقمی را جایی بنویسید تا گم نشود، چرا که در مراحل بعدی به آن نیاز خواهید داشت. باید بدانید که بعد از دریافت کد رهگیری حداکثر ۱۲ روز وقت دارید تا به بانک اعلام شده با در دست داشتن مدارکی که گفته شد، مراجعه کنید.

نرخ سود و محاسبه قسط وام ازدواج 1402 چگونه است؟

اکنون نوبت به پاسخ این سوال اساسی می‌رسد که قسط وام ازدواج چقدر تعیین شده است؟ معمولا شرایط بازپرداخت وام ازدواج ۱۰ ساله در نظر گرفته می‌شود که در طول ۱۲۰ ماه صورت می‌پذیرد. نرخ سود این تسهیلات نیز 4 درصد تعیین شده است. اقساط این وام به‌طور یکسان و بلافاصله یک ماه بعد از دریافت آن، آغاز خواهد شد.

 ضامن وام قرض‌الحسنه ازدواج چه شرایطی را باید داشته باشد؟

در مورد شرایط ضامن وام ازدواج باید بدانید که این وام با اخذ یک ضامن معتبر و سفته به‌ازای هر نفر، قابلیت پرداخت دارد. بدین ترتیب برای زوجین باید مدارک ۲ ضامن معتبر به بانک ارائه گردد.

لازم است ضامن‌های این وام گواهی کسر از حقوق و فیش حقوقی خود را به بانک مورد نظر ارائه کنند. همچنین بیشتر بانک‌ها بازنشستگان را به‌عنوان ضامن برای وام قبول میکنند. ضامن ها باید کارمند رسمی یا پیمانی دولت، نیروی‌های نظامی و انتظامی باشند. کاسب دارای پروانه کسب نیز می‌تواند ضامن این وام باشد به شرط آنکه در زمان ضمانت فعالیت اقتصادی پیوسته‌ای داشته باشد.

شایان ذکر است که متقاضیان محترم روستایی این تسهیلات، می‌توانند از ضمانت یک نفر ساکن روستا که صلاحیت وی توسط شورای اسلامی روستا تایید شود استفاده کنند.

 سایر وثیقه‌ها هم از نظر بانک مرکزی تایید شده است. از جمله این وثیقه می‌توان دریافت چک معتبر و سفته و سپرده‌های متقاضی و بستگان آن‌ها اشاره کرد.

اما متاسفانه این پایان ماجرای ضمانت نیست. بر اساس گزارش‌ها و تحقیقات انجام شده، اکثر بانک‌ها به دلیل افزایش مبلغ وام به روش‌های متعددی بیشتر از یک ضامن برای ارائه وام درخواست می‌کنند.

خبر خوب هم این است که در سامانه تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج عنوان شده است که بانک‌ها و مؤسسات اعتباری اجازه دارند يارانه پرداختی به اشخاص را نیز به‌ عنوان ضمانت برای تسهیلات ازدواج قبول نمایند.

همچنین بانک مرکزی بیان کرده است که چنانچه هر دو نفر زوجین در سامانه ازدواج، اقدام به ثبت درخواست در یک بانک کرده باشند، ارائه یک ضامن معتبر، به شرط کافی بودن میزان حقوق دریافتی آن ضامن برای قسط‌های هر دو نفر قرارداد زوجین امکان‌پذیر خواهد بود.

 در یکی دیگر از بیانیه‌هایی که بانک مرکزی اعلام کرده است، اگر خود فرد متقاضی این وام کارمند رسمی یا پیمانی دولت، نیروی انتظامی و نظامی، بانک‌ها و مؤسسات مالی و اعـتباری و سازمان‌ها و مؤسسات عـمومی همچون شهرداری‌، کمیته امداد، ، هلال‌احمر و بنیاد باشد با ارائه دادن گواهی کسر از حقوق خود دیگر نیاز به ضامن نخواهند داشت.

 چنانچه متقاضی اخذ وام ازدواج به بانک دریافت‌کننده یارانه خود مراجعه کند، فرایند پرداخت مطابق بخشنامه‌های مربوط به اعطای تسهیلات با کسر از یارانه واریزی قابل انجام است.

با همه این مواردی که ذکر شد، اگر در هنگام درخواست تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج با مواردی همچون تعداد ضامن بیشتر برخورد کردید برایتان دور از انتظار نباشد.

مهلت دریافت وام ازدواج بعد از تاریخ عقد

این نکته را در نظر داشته باشید که تنها ۳ سال بعد از تاریخ عقد فرصت دارید تا برای ثبت‌نام وام در سامانه اقدام کنید. چنانچه اشاره شد اگر فردی در طول زندگی‌اش وام ازدواج نگرفته باشد و ترغیب شده تا به طریقی این وام را دریافت کند، باید بداند که شرایط دریافت وام به طوری برنامه‌ریزی شده که این مبلغ شامل زوجین نو ازدواجی بشود.

لذا با این تفاسیر ملاک تاریخ عقد برای دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج را به خاطر داشته باشید.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه