logo
چهارشنبه 22 مهر 1405 | چهارشنبه 14 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

هکرها عکس‌های خصوصی بنی گانتس و ایهود باراک را منتشر کردند

هکرها عکس‌های خصوصی بنی گانتس و ایهود باراک را منتشر کردند
رسانه‌های صهیونیستی جمعه شب گزارش دادند، هکرها عکس‌های خصوصی «بنی گانتس» وزیر جنگ و «ایهود باراک» نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی را در شبکه‌های اجتماعی منتشر کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرگزاری شهاب فلسطین، کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی گزارش داد، هکرها عکس‌های خصوصی ایهود باراک نخست‌وزیر پیشین و عکسی از بنی گانتس وزیر جنگ پیشین رژیم با لباس شنا را در شبکه‌های اجتماعی منتشر کردند.

هکرها عکس‌های خصوصی بنی گانتس و ایهود باراک را منتشر کردند

در گزارش کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی با طرح این ادعا که هکرها ایرانی هستند، آمده است: تصاویری که از ایهود باراک منتشر شده، او را در حالی که یک جام شراب در دست دارد در وان حمام و دستشویی مکان‌های گردشگری نشان می‌دهد.

هکرها عکس‌های خصوصی بنی گانتس و ایهود باراک را منتشر کردند

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی شامگاه پنجشنبه نیز اعلام کرد که حساب تلگرام اسحاق هرتزوگ رئیس این رژیم هک شده است.

این نخستین بار نیست که مقامات و نهادهای دولتی و خصوصی رژیم صهیونیستی طعمه هکرها می‌شوند، در تازه‌ترین مورد ۲۰ شهریورماه ۳۲ شرکت «اسرائیلی» هک و از دسترس خارج شدند.

یک شرکت صهیونیستی در برزیل و شرکت‌هایی هم در امارات هک شده‌اند.

منابع رسانه‌ای رژیم صهیونیستی تأکید کردند که این حمله سایبری توسط گروه هکری Ballistic Bobcat انجام شده است.

۱۷ مردادماه سال جاری نیز بیمارستان "معانییه هایشوعا" رژیم صهیونیستی هدف حمله سایبری قرار گرفت و هک شد.

هکرها در قالب این حمله سایبری و در اطلاعیه‌ای که منتشر کردند، از بیماران خواستند تا به این بیمارستان مراجعه نکنند.

منابع خبری ۲۴ خردادماه گذشته نیز از حمله سایبری به تاسیسات نیروی هوایی ارتش رژیم صهیونیستی خبر داده بودند.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی آن زمان گفتند که این حمله سایبری سایت و سامانه‌های راداری نیروی هوایی ارتش رژیم صهیونیستی را از کار انداخت.

در ماه‌های گذشته چندین بار پایگاه‌های اینترنتی مراکز مختلف رژیم صهیونیستی هدف حمله سایبری قرار گرفته است.

شکنندگی رژیم صهیونیستی در مقابل این موج حملات سایبری به حدی بوده که حتی حساس‌ترین سایت‌های آن از جمله سایت‌های سازمان اطلاعات و عملیات ویژه رژیم صهیونیستی موسوم به موساد و همچنین کِنست (پارلمان) و شبکه حمل و نقل این رژیم نیز هک شدند.

با وجود حملات گسترده علیه رژیم صهیونیستی در زمینه سایبری اما این رژیم همواره بسیاری از اطلاعات مربوط به ماهیت این حملات را پنهان و همزمان تلاش می‌کند که خود را برخوردار از توانمندی دفاعی سایبری معرفی کند تا از این طریق از یک سو جلوی حملات مشابه به خود را گرفته و از سوی دیگر وجهه خود را به عنوان یک رژیم توانمند در منطقه نشان دهد.

با این حال، گستره حملات اخیر و تاثیر آن در محافل داخلی رژیم صهیونیستی نشان از میزان دغدغه و نگرانی‌های شدیدی دارد که مسئولان رژیم صهیونیستی در سایه ناتوانی خود با آن روبرو هستند و هر روز نیز بر دامنه این حملات و به تبع آن نگرانی‌ها افزوده می‌شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه