اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

امیدواری سردار باقری به همکاری دولت در تامین مسکن نیروهای‌مسلح

امیدواری سردار باقری به همکاری دولت در تامین مسکن نیروهای‌مسلح
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با تاکید بر این‌که «قرارگاه مسکن نیروهای مسلح از هیچ تلاشی برای خانه‌دار نمودن کارکنان دریغ نکند» گفت: با حمایت‌های دولت محترم، رفع مشکل مسکن کارکنان باید در اولویت همه فرماندهان باشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ارتش، سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری، در چهارمین جلسه شورای عالی مسکن نیروهای مسلح به میزبانی ارتش، ضمن تبریک پیروزی‌های چشمگیر مقاومت اسلامی در برابر صهیونیست‌های متجاوز اظهار داشت: با توجه به تاکیدات فرماندهی معظم کل قوا در حوزه تامین مسکن، امیدواریم روند تامین مسکن در سطح کشور با سرعت و رعایت تمام ضوابط به طور جدی دنبال شود.

وی با اشاره به توافقات مختلف برای تامین مسکن در نیروهای مسلح گفت: با توجه به سختی کار در نیروهای مسلح و دوری کارکنان از خانواده‌ها به جهت انجام ماموریت در مناطق مختلف، همواره مسئله مسکن یکی از دغدغه‌ها در مجموعه نیروهای مسلح است و همه فرماندهان باید حل مسئله مسکن کارکنان را در اولویت کار خود قرار دهند.

وی ادامه داد: امیدواریم با روندی که آغاز شده و با همکاری دولتمردان در نهادهای مختلف، مسکن کارکنان در تمامی سازمان‌های نیروهای مسلح تأمین شود و تعهد ساخت 500 هزار واحدی در سطح نیروهای مسلح با سرعت بهتری پیش برود.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح افزود: کارکنان نیروهای مسلح باید کمترین دغدغه را داشته باشند تا بتوانند در امر دفاع از کشور و تامین امنیت به فعالیت خود بپردازند. همه مسئولان در سطح نیروهای مسلح و کشور باید با اهتمام جدی در زمینه مرتفع شدن دغدغه مسکن تلاش کنند تا همه کارکنان بویژه کارکنانی که در نقاط صفر مرزی و در دورافتاده‌ترین مناطق مشغول حفاظت و حراست از کشور هستند، دغدغه در این خصوص نداشته باشند.

در پایان این جلسه با دستور سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح آیین کلنگ‌زنی پروژه‌های ساخت مسکن و واگذاری واحدهای مسکونی آماده شده در سطح نیروهای مسلح کشور به‌صورت دورسخنی برگزار شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه