logo
چهارشنبه 22 مهر 1405 | چهارشنبه 14 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

ولیعهد عربستان در گفت‌وگوی تلفنی با رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین؛

ریاض در کنار ملت فلسطین ایستاده است/ به دنبال برقراری آتش‌بس هستیم

ریاض در کنار ملت فلسطین ایستاده است/ به دنبال برقراری آتش‌بس هستیم
محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان سعودی در تماس تلفنی با «محمود عباس»، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین اعلام کرد: ریاض به حمایت اصولی خود از فلسطینی‌ها ادامه خواهد داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روسیا الیوم، محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی روز دوشنبه در تماس تلفنی با محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین ضمن بررسی آخرین تحولات جنگ در اراضی اشغالی گفت: عربستان همچنان در کنار فلسطین خواهد بود و برای صلح ملت فلسطین و منطقه خاورمیانه تلاش خواهد کرد.

بر پایه این گزارش، بن سلمان در گفت‌وگوی تلفنی خود با محمود عباس، با تاکید بر ادامه حمایت اصولی ریاض از ملت فلسطین اعلام کرد که عربستان سعودی همه تلاش خود را برای بازگشت آرامش و ثبات به فلسطین انجام خواهد داد.

از سوی دیگر، محمود عباس نیز با تقدیر از حمایت اصولی ریاض از موضع ملت فلسطین آخرین تحولات در فلسطین اشغالی را با ولیعهد سعودی مورد بررسی و رایزنی قرار داد.

گفتنی است نیروهای مقاومت فلسطین از صبح روز شنبه (۱۵ مهر) در یک عملیات دقیق و هماهنگ ضمن عبور از مرزهای غزه و ورود به شهرک‌های اشغالی در اطراف نوار غزه، در کمتر از نیم ساعت بیش از ۵ هزار راکت و موشک به سمت سرزمین‌های اشغالی شلیک کردند.

تصاویر فرار صهیونیست‌ها با لباس شخصی، کشته شدن سربازان مرزی، غنیمت گرفته‌شدن ماشین و حتی تانک‌های اسرائیلی در پاسگاه‌های مرزی همگی نشان از عمق غافلگیری صهیونیست‌ها دارد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه