logo
چهارشنبه 22 مهر 1405 | چهارشنبه 14 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

کاخ‌سفید: در حال مذاکره با قطر برای ارتباط با حماس هستیم

 کاخ‌سفید: در حال مذاکره با قطر برای ارتباط با حماس هستیم
هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید گفت که آمریکا با چند کشور از جمله قطر که با حماس در ارتباط دارند در حال مذاکره بوده تا اسرا آزاد شوند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «جان کربی» هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید شامگاه چهارشنبه خبر داد که کمک‌های آمریکا به رژیم صهیونیستی، به سرزمین‌های اشغالی رسیده و این کمک‌ها ادامه خواهد یافت.

وی گفت که تامین موشک‌های پدافند هوایی را از انبار ذخیره‌های خود در سرزمین‌های اشغالی تجدید کرده است.

هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید اضافه کرد: «در حال بررسی ایده ایجاد گذرگاه امن برای غیرنظامیان در غزه با همتایان در اسرائیل و مصر هستیم».

جان کربی در ادامه گفت: «غیرنظامیان در غزه، مسئول اقدامی که حماس انجام داده،‌ نیستند».

وی افزود: «در حال انجام مذاکراتی با چند کشور از جمله قطر هستیم که دارای ارتباط با حماس بوده تا اسیران آزاد شوند».

این مقام کاخ سفید گفت: «چیزی که باعث می‌شود تا شرایط سخت شود، این است که نمی‌دانیم آمریکایی‌ها مفقود شده کجا هستند و هیچ اطلاعاتی نیز درباره سلامتی آنها نداریم».

پیشتر  سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اعلام کرده بود که در حال حاضر مرگ ۲۲ شهروند این کشور در حملات علیه اسرائیل را تأیید می‌کند. او همچنین گفت از ۱۷ شهروند دیگر آمریکایی نیز خبری در دست نیست.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه