logo
پنج‌شنبه 23 مهر 1405 | پنجشنبه 15 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

مردم سوریه همبستگی خود را با اهالی غزه اعلام کردند

مردم سوریه همبستگی خود را با اهالی غزه اعلام کردند
شهروندان سوری با مشارکت احزاب سیاسی و مهاجران فلسطینی در پایتخت سوریه روز جمعه در محکومیت تجاوزهای رژیم صهیونیستی به نوار غزه تظاهرات کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اسپوتنیک، جبهه ملی پیشرو سوریه امروز جمعه با مشارکت نمایندگان گروه‌های مقاومت فلسطینی به نشانه اعلام همبستگی با ساکنان نوار غزه در قبال سکوت جامعه جهانی در کشتار بی‌رحمانه مردم غزه از سوی صهیونیست‌ها در دمشق تجمع کردند.

به گزارش اسپوتنیک، هزاران تن از شهروندان سوری و نمایندگان احزاب مختلف پارلمان سوریه و فلسطینیان ساکن در اردوگاه‌های سوریه با حمل پلاکاردها و اهتزاز پرچم فلسطین و سوریه و سر دادن شعارهای ضد صهیونیستی جنایت صهیونیست‌ها ضد غزه را محکوم کردند.

راهپیمایان در این مراسم گسترده ضمن آتش زدن پرچم رژیم صهیونیستی از دولت سوریه درخواست سلاح و گشودن مرزها برای یاری مردم مظلوم نوار غزه کردند.

راهپیمایان با در دست داشتن پرچم‌های فلسطین در همبستگی با اهالی غزه و مقاومت تاکید و جنایات رژیم صهیونیستی را محکوم کردند.

در این تجمع باشکوه که با مشارکت خیل عظیمی از راهپیمایان سوری و فلسطینی مشارکت داشتند، راهپیمایان از سید حسن نصرالله، دبیرکل جنبش حزب الله لبنان در حمایت از مردم مظلوم غزه خواستار بمباران تل آویو و شهرک اشغالی در واکنش به کشتار روزانه مردم در نوار غزه کردند.

آنها در همبستگی با مردم غزه شعار داده و خواهان پایان حملات ددمنشانه ارتش رژیم صهیونیستی و حمایت جامعه بین المللی از فلسطینیان شدند.

در همین راستا، سمیر الرفاعی، سفیر فلسطین در سوریه در تجمع همبستگی مردم سوریه با اهالی غزه اعلام کرد: ملت سوریه و فلسطین امروز با تجمع در میادین دمشق با اعلام حمایت از مقاومت، جنایت صهیونیست‌ها علیه مردم غزه و فلسطینی‌ها را محکوم می‌کنند.

از سوی دیگر، أنور رجا از سران جبهه آزادیبخش فلسطین در سخنانی در حمایت از عملیات طوفان الاقصی در جمع راهپیمایان سوری با هشدار به صهیونیست‌ها گفت: طوفان الاقصی اشغالگران و همه متحدان و هم‌پیالگان صهیونیست‌ها را در هم خواهد کوبید.

گفتنی است در پی کشتار وحشیانه صهیونیست‌ها در غزه، پایتخت‌های مختلف کشورهای عربی و اسلامی امروز جمعه شاهد تجمعات گسترده به نشانه همبستگی با فلسطینی‌ها ضد صهیونیست‌ها بود. تظاهرکنندگان با انزجار از قتل عام مردم مظلوم غزه جنایت اشغالگران را محکوم کردند.

پیش از این، وزارت بهداشت فلسطین در آخرین آمار قتل عام فلسطینیان اعلام کرد که تاکنون بیش از ۱۵۰۰ فلسطینی در نوار غزه در پی تجاوز به نوار غزه شهید شده‌اند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه