logo
چهارشنبه 22 مهر 1405 | چهارشنبه 14 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

زلزله باز هم هرات افغانستان را لرزاند

زلزله باز هم هرات افغانستان را لرزاند
زمین لرزه‌ای به بزرگی ۶.۵ در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) باز هم هرات در افغانستان را لرزاند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ وب گاه مرکز لرزه‌نگاری اروپا - مدیترانه از وقوع زمین‌لرزه‌ای با شدت ۶.۵ در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) در ساعت ۸:۰۶ دقیقه صبح امروز (یکشنبه به وقت محلی) و در ۳۱ کیلومتری شمال هرات در افغانستان خبر داد.

از خسارت احتمالی این زمین لرزه هنوز گزارشی منتشر نشده است.

به گزارش ایرنا، بامداد چهارشنبه گذشته (۱۹ مهر) نیز زمین لرزه‌ای به بزرگی ۶.۳ در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) هرات در افغانستان را لرزانده بود.

همچنین زمین لرزه‌ای به بزرگی ۶.۳ در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) روز شنبه (۱۵ مهر ماه) در ۴۰ کیلومتری غرب شهر هرات افغانستان به وقوع پیوست و در ولایات همجوار بادغیس و فراه نیز احساس شد.

براساس تازه ترین آمار اعلام شده از سوی منابع افغانستان، چهار هزار و ۵۰۰ نفر در اثر زمین‌لرزه روز شنبه ولایت هرات کشته و زخمی شدند.

سازمان زمین شناسی ایالات متحده گزارش داد که پس از اولین زمین لرزه، چندین زمین لرزه دیگر به بزرگی ۵.۶ ، ۴.۱ و ۶.۵ در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) رخ داده است که مردم را مجبور به ترک خانه‌های خود کرد.

در اثر زمین لرزه‌های روز شنبه، مناره های قرون وسطایی هرات نیز آسیب دیدند، بر روی آن ترک‌هایی پدید آمد و کاشی‌ها ریختند.

این مرگبارترین زمین لرزه‌ای است که از سال ۱۹۹۸ در افغانستان رخ داده است، زمانی که آخرین زمین لرزه دست‌کم چهار هزار و ۵۰۰ کشته بر جای گذاشت.

در ژوئن ۲۰۲۲ زمین لرزه ۶.۱ ریشتری در افغانستان حدود ۱۰۰۰ کشته و ۱۵۰۰ زخمی برجای گذاشت.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه