logo
چهارشنبه 22 مهر 1405 | چهارشنبه 14 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  2. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  3. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  4. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  5. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  6. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  7. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  8. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  9. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  10. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  11. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  12. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  13. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  14. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  15. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  16. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  17. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند
  18. پارادوکس گیشه؛ سلطه‌ی کمدی و بحران بقای ژانر اجتماعی
  19. اصفهان؛ تماشاخانه جهانی قصه‌های کودکانه
  20. گزافه گویی های ترامپ برای سفیدشویی حمله احتمالی به ایران/ ایران در آمادگی صد در صدی

گفتگوی علی‌اف با نماینده آمریکا درباره عادی‌سازی با ایروان

گفتگوی علی‌اف با نماینده آمریکا درباره عادی‌سازی با ایروان
دفتر رئیس‌جمهوری آذربایجان امروز (جمعه) اعلام کرد که الهام علی‌اف و دستیار معاون وزیر خارجه آمریکا درباره عادی‌سازی روابط میان باکو و ایروان گفتگو کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، دفتر رئیس جمهوری آذربایجان در بیانیه‌ای اعلام کرد: الهام علی‌اف، رئیس‌جمهوری آذربایجان میزبان جاشوا هاک، دستیار معاون وزیر خارجه آمریکا در امور اروپا و اوراسیا بود. طرفین در این دیدار درباره تضمین صلح و ثبات در این منطقه و فرایند عادی‌سازی روابط میان باکو و ایروان تبادل نظر کردند.

بر اساس این بیانیه، در این دیدار علی‌اف بر عزم باکو در قبال دستور کار صلح منطقه‌ای، عادی‌سازی روابط میان باکو و ایروان و همچنین «تداوم مذاکره بر سر توافق صلح و امضای هرچه زودتر آن» تاکید کرد.

در روز سه‌شنبه نیکول پاشینیان، نخست‌وزیر ارمنستان برای امضای توافق صلح با جمهوری آذربایجان تا پایان سال میلادی جاری اعلام آمادگی کرد.

در نوزدهم سپتامبر ارتش جمهوری آذربایجان نیروهایش را به قره باغ کوهستانی فرستاد تا کنترل این منطقه را از اکثریت ارمنی‌تبار آن پس بگیرد. قره باغ کوهستانی منطقه‌ای است متعلق به جمهوری آذربایجان که اکثریت مردم آن ارمنی‌تبار بودند. این جمعیت ارمنی‌تبار در قره باغ اعلام استقلال کرده و جمهوری خودخوانده «آرتساخ» را تشکیل داده بودند؛ اما با حمله اخیر باکو و با میانجی‌گری روسیه، آنها ادعای استقلال خود را پس گرفته و ۱۰۰ هزار تن از ۱۲۰ هزار جمعیت ارمنی تبار این منطقه، قره باغ را به مقصد ارمنستان ترک کردند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه