دیدار رئیس ساترا و سفیر ایران در پاکستان/ همکاریهای رسانهای با پاکستان در همه زمینهها قابل تعمیم است
رئیس ساترا و سفیر ایران در پاکستان با هدف بررسی ظرفیتهای مشترک همکاری بین ساترا و نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در پاکستان، دیدار کردند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جلسه دیدار سعید مقیسه رئیس ساترا و رضا امیریمقدم سفیر ایران در پاکستان با بررسی ظرفیتهای مشترک همکاری بین ساترا و نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در پاکستان برگزار شد؛ در این جلسه محسن قائمینسب قائممقام، محمد حسامپور معاون پایش و نظارت و حسن صفرعلی مدیر تعاملات بینالمللی ساترا، همچنین عباس محمدنژاد مدیرکل بینالملل سازمان صدا و سیما و گلریز کارشناس سیاسی و مسئول رسانهای سفارت ایران در پاکستان نیز حضور داشتند.
در ابتدای جلسه امیریمقدم ضمن اشاره به ریشههای تاریخی و فرهنگی مشترک، با اشاره به علاقه بسیار زیاد مردم پاکستان به ایران، امام و انقلاب اسلامی گفت: این علاقه بی بدیل و ظرفیتی بسیار مهم در توسعه روابط دو طرف تلقی میشود.
وی افزود: تنشزدایی در روابط ایران و عربستان بهعنوان یکی از عوامل مهم تسهیلکننده روابط دوجانبه تهران-اسلامآباد است و شرایط جدید منطقهای فرصت مناسبی برای بسط و تعمیم روابط دوجانبه محسوب میشود.
سفیر ایران در اسلامآباد به رسانههای فعال در پاکستان اشاره و بیان کرد: در حال حاضر 35 شبکه فعال در پاکستان به بیش از 20 زبان پخش میشوند.
در ادامه گلریز ضمن ارائه گزارشی از نحوه فعالیت، صدور مجوز و رویکردهای رسانههای عمده پاکستانیها عنوان کرد: نمایندگی رسانهای ایران در پاکستان با بیش از 300 نفر از فعالان رسانهای پاکستان ملاقات کرده است.
وی خاطرنشان کرد: افزایش جلسات هماندیشی، تعدد رفت و آمدها و گسترش مراودات رسانهای دو کشور بهعنوان مهمترین عامل بهبود روابط رسانهای دو طرف برشمرده میشود.
در ادامه جلسه، رئیس ساترا ضمن خوشآمدگویی به مهمانان، گفت: نهاد تنظیمگر رسانههای بخش خصوصی ایران در حوزه صوتو تصویر، ساتراست که این سازمان هم در حوزه نظارت و هم در حوزه حمایت و هدایت مأموریتهای قانونی خود را پیگیری میکند.
وی در ادامه تأکید کرد: ساترا میتواند در حوزه اختیارات خود بهعنوان یک تسهیلگر در روابط رسانهای دو کشور عمل کند. حضور بیش از 60 میلیون شیعه در پاکستان بهعنوان یکی از متغیرهای تاثیرگذارد در همکاری طرفین قلمداد میشود و تبادل تجربه در حوزه تنظیمگری، آموزش در سطح کلان و خرد، تولیدات مشترک توسط بخش خصوصی دو کشور و پخش و نمایش و فروش رایت با مدلهای مختلف از اصلیترین زمینههای همکاری طرفین محسوب میشود که در پیشنویس تفاهمنامه پیشنهادی از سوی ساترا با نهاد تنظیمگر رسانههای پاکستان به آنها اشاره شده است.
حسامپور در بخش دیگری از این جلسه با عنوان مدلهای مرسوم تنظیمگری در جهان، بیان کرد: انتقال تجارب دستگاههای تنظیمگر از طریق نهادهای متناظر و همکاری در راستای حکمرانی فضای مجازی، بهمثابه یکی از عرصههای مهم همکاریهای فیمابین است.
در ادامه صفرعلی با ارائه آماری از وضعیت فضای مجازی کشور پاکستان، خاطرنشان کرد: تعداد کاربران فضای مجازی در این کشور نزدیک به ۱۹۲ میلیون نفر است که نشان از اهمیت فضای مجازی در این کشور دارد.
وی در پایان خاطر نشان ساخت: قدمت «پمرا» بهعنوان اصلیترین نهاد تنظیمگر پاکستان به سال 2005 باز میگردد و انتقال تجارب این نهاد میتواند بسیار مفید باشد؛ همچنین امضای تفاهمنامه مشترک با «پمرا» عامل تسهیل همکاریها خواهد بود.
ارسال دیدگاه