logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

ایران 30 - عربستان 28؛

هندبال انتخابی المپیک| پایان کار هندبالیست ها با برد عربستان و رتبه پنجم

هندبال انتخابی المپیک| پایان کار هندبالیست ها با برد عربستان و رتبه پنجم
تیم ملی هندبال کشورمان با شکست عربستان بر رده پنجم مسابقات انتخابی المپیک پاریس قرار گرفت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون هندبال، ملی پوشان هندبال ایران عصر امروز در آخرین دیدار خود در مسابقات انتخابی المپیک پاریس برابر عربستان به میدان رفتند و در پایان توانستند با پیروزی برای حریف خود رده پنجم این بازي ها را کسب کنند.

ملی پوشان در این بازی از همان ابتدا خوب پیش رفتند و توانستند اختلاف گل خوبی ایجاد و این فاصله را تا انتهای نیمه اول حفظ کنند. این‌نیمه با نتیجه ۱۳-۱۷ به اتمام رسید.

در نیمه دوم این اختلاف گل حفظ شد هر چند عربستان در دقایق انتهایی این بازی توانست اختلاف را به ۲ گل کاهش دهد اما در نهایت این بازی با برتری ۳۰ بر ۲۸ تیم‌ملی ایران به پایان رسید.

محمد سیاوشی، علی رحیمی، فواد فرهادی، مجتبی حیدرپور، سلامان بربط، علی حیدریان، بهشاد فاتحی‌زاده، رضا عزتی، علیرضا دادوند، امیرعباس سلطانی، یونس آثاری، محمدمهدی بهنام نیا، افشین صادقی، حسین جهانی، محمدر‌ضا کاظمی، محمدرضا اورعی، مهران رهنما و کیارش طاهری 18 بازیکن تیم ملی هندبال کشورمان در این رقابت‌ها بودند.

تیم‌ملی با ترکیبی متفاوت با هانگژو و استفاده از بازیکنان جوانی مانند حیدریان، عزتی، دادوند، سلطانی و فرهادی  پا به این رقابت ها گذاشت و توانست با حضور این جوانان در کنار بازیکنان باتجربه و با متوسط سنی دو‌سال کمتر از بازیهای آسیایی هانگژو،   بازی های چشم نوازی از خود به نمایش بگذارد و نوید آینده ای روشن برای هندبال ایران باشد. مهمترین‌نکته اعتماد وویوویچ سخت گیر به این جوانان بود که اگر با اعتماد به نفس بیشتری بازی میکردند ، شانس بسیاری برای حضور در مرحله نیمه نهایی داشتند.

پیش از این دیدار نیز کویت با شکست امارات با نتیجه ۳۱ بر ۲۶ و چین با پیروزی۴۴ بر ۲۲ مقابل قزاقستان به ترتیب رده هفتم و نهم را از آن خود کردند.

از ساعتی دیگر و در نیمه نهایی قطر با بحرین دیدار می کند. ژاپن و کره جنوبی نیز آخرین دیدار امروز را برگزار می کنند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه