logo
پنج‌شنبه 16 مهر 1405 | پنجشنبه 08 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نئولیبرال ها در حال فروش کشور به ثمن بخس/ چگونه دلار را تقویت و ریال را تضعیف می کنند؟
  2. آیا «کارگروه صیانت» می‌تواند غول قاچاق کتاب را در عصر دیجیتال رام کند؟
  3. هلهله برای قاتل در بستر فانتزی‌های اینستاگرامی؛ وقتی مرز میان جنایت و درام مخدوش می‌شود
  4. پلیس فرانسه باید از خود دفاع کند، اما پلیس ایران در برابر سلاخی شدن باید سکوت کند!/ مقاومت در برابر دموکراسی غربی!
  5. اخلال تراشی در هوانوردی ایران فرار آمریکا از شکست های در میدان است/ تحریم هوایی هم برای آمریکا دستاورد نخواهد داشت
  6. اقتصاد رهاست؛ سهم دلال‌ها از تولیدکننده بیشتر شده است/ بودجه‌ای که بر واقعیت‌ها بنا نشود، سراب است
  7. ضعف مدیریت و نبود نظارت در شرکت‌های صنعتی؛ دولت باید برای حفظ منابع عمومی جدی‌تر وارد شود
  8. طنین غیرت در بستر نغمه‌ها؛ بازتاب «جنگ رمضان» در آینه موسیقی ایران
  9. وقتی سالن کنسرت به «منطقه آزاد» هنجارگریزی تبدیل می‌شود / تاوان بی‌انضباطی تهیه‌کنندگان را مردم می‌دهند
  10. صنعت هوایی ایران با تحریم بیگانه نیست/ اختلال هوایی حاصل استیصال دشمن در میادین نظامی و دیپلماسی!
  11. ترامپ با هیاهو و تهدید به دنبال روایت‌سازی از شکست آمریکا است
  12. راهکار مهار ارز؛ مالیات بر سوداگری جایگزین ارزپاشی و افزایش نرخ بهره شود
  13. بی‌آبرو کیست؟ بی‌آبرویی چیست؟
  14. از قهرمان مطلق تا واقع‌گرایی خاکستری؛ سیر تحول تصویر «پلیس» در سینما و تلویزیون ایران
  15. ترامپ با "اون" دوست است چون ۱۱۲ بمب اتم دارد!/قوی بودن تنها راه بازدارندگی است
  16. مقاومت لبنان در مسیر بازسازی توان خود/ فشارهای داخلی و خارجی نتوانسته آتش مقاومت را خاموش کند
  17. دوگانه جنگ و صلح میان ترامپ و نتانیاهو بر سر ایران/ نتانیاهو برای فرار از شکست انتخاباتی به دنبال افزایش تنش است
  18. «لباس شخصی»؛ تاریخ‌نگاری هالیوودی از پرونده جاسوسی حزب توده
  19. سفره پرزرق‌وبرق استیج؛ سهم نخبگان «هیچ»، سهم گیشه «همه چیز»
  20. هر روز مقاومت ایران در جنگ نامتقارن یک پیروزی است/ ایران منطق برد-برد را به آمریکا تحمیل کرده است

همایش انگیزشی و آموزشی سکوی پرتاب بیمه ملت؛

یزدان‌دوست: محصول جدید بیمه عمر در راه است

یزدان‌دوست: محصول جدید بیمه عمر در راه است
مدیرعامل بیمه ملت در جمع نمایندگان و شبکه فروش این شرکت در همایش انگیزشی و آموزشی سکوی پرتاب، نوید ارائه محصول جدید در حوزه بیمه‌های عمر را داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی بیمه ملت، علی‌رضا یزدان‌دوست در جمع نمایندگان و شبکه فروش در همایش انگیزشی و آموزشی سکوی پرتاب، ضمن قدردانی از تلاش‌های بی‌وقفه نمایندگان، شبکه فروش این شرکت را بسیار وفادار دانست و ابراز امیدواری کرد که این تعهد و وفاداری که در شرکت بیمه ملت ریشه دوانده، مستمر و ادامه‌دار باشد. وی در عین حال اعلام کرد که با دغدغه‌های نمایندگان آشنا است و از کم و کاستی‌ها و نارسایی‌های احتمالی در ساختار عملیاتی مطلع است و در پی رفع آنها هستیم.

یزدان‌دوست ادامه داد: برخی از مشکلات در شرکت بیمه ملت زیرساختی است. این شرکت دوره‌ای طولانی در حوزه آی‌تی در صنعت بیمه کشور پیشرو و زبان‌زد بود، اما امروز با مشکلات کم و بیش بزرگی در این حوزه دست و پنجه نرم می‌کنیم. امیدواریم با تدابیری که در هیئت مدیره در مورد این حوزه و حوزه‌های زیرساختی مالی و فنی شرکت اتخاذ می‌شود، تا پایان سال 1402 بخش عمده‌ای از معضلات حوزه نرم افزاری برطرف شود.

یزدان‌دوست نوید معرفی محصولات جدید در حوزه بیمه‌های عمر را داد و ابراز امیدواری کرد که با رفع مشکلات عملیاتی و نرم افزاری، این محصولات عرضه شوند.

مدیرعامل بیمه ملت در پایان تاکید کرد: دغدغه‌ها و مشکلات نمایندگان و شبکه فروش شرکت، توسط انجمن‌ صنفی و معاونان و مدیران حوزه های مختلف شرکت مورد توجه است و تا به نتیجه رساندن موضوعات، پیگیری می‌شود.

وی ابراز امیدواری کرد که در آینده انشاالله در فواصل زمانی کوتاه‌تری جلسات با نمایندگان و شبکه فروش برگزار شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه