logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

وزیر کشور در دیدار امام جمعه قزوین

تلاش دشمنان ضربه به انتخابات با انتشار حرف‌های غلط است

تلاش دشمنان ضربه به انتخابات با انتشار حرف‌های غلط است
وزیر کشور با اشاره به برگزاری انتخابات اسفند ماه گفت: انتخابات تلاش مستمر همه دست اندرکاران نظام را می طلبد، چرا که دشمن تلاش می کند مشارکت ضعیف شود و انتخابات را بی اثر جلوه نماید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احمد وحیدی در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه قزوین با اشاره به برگزاری انتخابات افزود: حجم داوطلبین در انتخابات مجلس شورای اسلامی قابل توجه است و شبکه امامت جمعه و اقشار مختلف مردم باید نسبت به برگزاری هرچه باشکوه انتخابات تلاش و همت کنند. دشمنان تلاش می کنند با انتشار حرف‌های غلط به انتخابات ضربه بزنند ولی هر سه قوه تلاش می‌کنند تا انتخابات به باشکوه‌ترین شکل ممکن برگزار شود. 

وی گفت: مهم‌ترین اتفاق سال جاری کشور انتخابات است و باید همه به صورت یکپارچه در این زمینه ورود کنند تا شاهد حضور همه جانبه مردم باشیم.

وی در بخشی از سخنان خود گفت: استان قزوین مهد فرهنگ و تمدن است و مرقد مطهر امامزاده حسین (ع) در این منطقه محور تمام مباحث فرهنگی استان می باشد. استان قزوین ظرفیت های خیلی خوبی در موضوعات فرهنگی دارد و طبیعی است که این استان علی رغم تمامی ظرفیت ها با مسائلی هم همراه باشد و باید تلاش کرد این ظرفیت ها به نحو احسن استفاده شود. این‌که در شهرستانی مثل بوئین زهرا و برخی از شهرستان های استان مشکل بیکاری وجود ندارد نشان دهنده این است که کار، تلاش و سازندگی در استان قزوین جریان دارد که این مهم بسیار مطلوب ارزیابی می شود.

وزیر کشور خاطرنشان کرد: مسئله آب مسئله‌ خیلی از استان های کشور است که در استان قزوین با نتیجه رسیدن سد بالاخانلو و انتقال آب سد طالقان تا حدود زیادی آب شرب تامین می شود، البته باید مدیریت بهره وری آب و مدیریت مصرف آب به طور جد دنبال شود. حوزه کشاورزی استان قزوین به صنایع تبدیلی نیاز دارد و باید حمایت های بیشتری برای رشد و شکوفایی این حوزه صورت گیرد. اجرایی شدن بازار آب و استقبال این طرح از سوی مردم از اهمیت بالایی برخوردار است و در صورت اجرایی شدن آن بهره وری آب افزایش پیدا می کند و به نوعی قدر آب بیشتر از امروز دانسته می شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه