logo
سه‌شنبه 21 مهر 1405 | سه‌شنبه 13 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  2. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  3. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  4. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  5. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  6. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  7. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  8. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  9. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  10. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  11. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  12. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  13. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  14. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  15. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  16. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  17. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند
  18. پارادوکس گیشه؛ سلطه‌ی کمدی و بحران بقای ژانر اجتماعی
  19. اصفهان؛ تماشاخانه جهانی قصه‌های کودکانه
  20. گزافه گویی های ترامپ برای سفیدشویی حمله احتمالی به ایران/ ایران در آمادگی صد در صدی

پایگاه آمریکایی‌ها در شرق سوریه بار دیگر هدف حمله قرار گرفت

پایگاه آمریکایی‌ها در شرق سوریه بار دیگر هدف حمله قرار گرفت
منابع خبری عربی بامداد پنجشنبه گزارش دادند که پایگاه اشغالگران آمریکایی در میدان نفتی «العمر» واقع در شرق دیرالزور، هدف حملات موشکی قرار گرفته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شبکه المیادین، این حمله دقایقی پیش از آن صورت گرفت که منابع محلی سوری بامداد پنجشنبه از شنیده‌شدن صدای حداقل چهار انفجار در منطقه دیرالزور خبر دادند.

این حمله ساعاتی پس از حمله نیروهای مقاومت اسلامی عراق به پایگاه الحریر محل استقرار نظامیان آمریکایی در اربیل کردستان عراق صورت می گیرد.

هرچند هیچ فرد یا گروهی مسؤولیت این حمله را تاکنون برعهده نگرفته، اما در نوبت های گذشته مقاومت اسلامی عراق این حملات را به پایگاه های نظامیان آمریکایی در سوریه و عراق برعهده گرفته بود.

گروه «مقاومت اسلامی عراق» بامداد پنجشنبه نیز با انتشار بیانیه‌ای مسؤولیت حمله به پایگاه «الحریر» آمریکا در شمال عراق را برعهده گرفت.

این گروه در این بیانیه اعلام کرد که رزمندگان آن با استفاده از دو هواپیمای بدون سرنشین، به اشغالگران آمریکایی در پایگاه الحریر حمله کردند.

منابع عراقی بامداد پنجشنبه از شنیده‌شدن صدای انفجار مهیب در محل استقرار اشغالگران آمریکایی در پایگاه «الحریر» واقع در شمال اربیل خبر دادند.

کانال تلگرامی «صابرین‌نیوز» وابسته به نیروهای مقاومت نیز گزارش داد که پایگاه الحریر با هواپیماهای بدون سرنشین هدف حمله قرار گرفته است.

در روزهای گذشته پایگاه‌های نظامی ایالات متحده در عراق و سوریه در چندین نوبت هدف حملات پهپادی، راکتی و موشکی قرار گرفته اند.

مقاومت اسلامی عراق به دنبال جنایات و حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم فلسطین به ویژه غزه و حمایت واشنگتن از این حملات، به ایالات متحده هشدار داده بود که پایگاه‌های آمریکایی در منطقه را مورد هدف قرار خواهد داد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه