logo
جمعه 10 مهر 1405 | جمعه 02 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

کشته شدن ۹۹ کارمند «آنروا» در غزه/ اوضاع ملتهب در کرانه باختری

کشته شدن ۹۹ کارمند «آنروا» در غزه/ اوضاع ملتهب در کرانه باختری
کمیسر سازمان آنروا ضمن اعلام کشته شدن ۹۹ کارمند این سازمان در نوار غزه، درباره اوضاع به‌شدت ملتهب کرانه باختری هم هشدار داد.

به گزارش  شبکه اطلاع رسانی راه دانا ؛ به نقل از الجزیره، کمیسر کل آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی (آن روا) از کشته شدن ۹۹ کارمند این سازمان در نوار غزه از آغاز تجاوز رژیم صهیونیستی خبر داد و تصریح کرد که این سازمان همچنان از کمبود منابع و حمایت‌های مالی رنج می‌برد.

«فیلیپ لازینی» در نشست خبری ضمن اعلام این خبر افزود: بیش از ۷۰۰ هزار آواره فلسطینی در مدارس وابسته به سازمان (آن روا) در نوار غزه ساکن هستند. ما باید از آوارگان محافظت کنیم و زمینه دسترسی آنها را به کمک‌های بشردوستانه فراهم کنیم. این در حالی است که حجم کمک‌های وارد شده از گذرگاه رفح کافی نیست و همه گذرگاه‌های غزه باید بازگشایی شود.

وی همچنین تأیید کرد که برخی مناطق نوار غزه بر اثر شدت حملات رژیم صهیونیستی به صورت کامل نابود شده‌اند و مدارس و عبادتگاه‌ها هدف بمباران قرار می‌گیرند.

لازینی از خطر گسترش دامنه جنگ به خارج از نوار غزه ابراز نگرانی کرد و افزود که اوضاع کرانه باختری هم به شدت ملتهب است.

معاون دبیرکل سازمان ملل در امور انسانی هم طی سخنانی گفت که ساکنان کرانه باختری در بدترین شرایط چند سال اخیر قرار دارند.

رئیس کمیته بین المللی صلیب سرخ نیز در اظهارات مشابهی تصریح کرد که خشونت شهرک نشینان علیه فلسطینی‌های ساکن کرانه باختری شدت گرفته است و باید زمینه محافظت از آنها ضد این خشونت‌ها فراهم شود.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه