logo
پنج‌شنبه 23 مهر 1405 | پنجشنبه 15 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

ثبت‌نام 265 نفر برای انتخابات مجلس خبرگان رهبری

ثبت‌نام 265 نفر برای انتخابات مجلس خبرگان رهبری
سخنگوی ستاد انتخابات کشور، گفت: تا ساعت ۱۴ امروز جمعه که روز ششم ثبت‌نام است، ۲۶۵ نفر برای انتخابات مجلس خبرگان رهبری به صورت حضوری مراجعه داشتند و ثبت‌نام خود را نهایی کرده‌اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محسن اسلامی سخنگوی ستاد انتخابات کشور بعد از ظهر امروز (جمعه، 19 آبان‌ماه) در گفت‌وگوی زنده تلویزیونی با اخبار ساعت 14، گفت:‌ تا ساعت ۱۴ امروز جمعه که روز ششم ثبت‌نام است، ۲۶۵ نفر برای انتخابات مجلس خبرگان رهبری به صورت حضوری مراجعه داشتند و ثبت‌نام خود را نهایی کردند.

وی افزود: براساس قانون، بررسی صلاحیت‌ها در هیأت‌های اجرایی روز گذشته به پایان رسید. هیأت‌های اجرایی مرکب از دو رکن حقوقی و مردمی تشکیل می‌شود؛ ۸ نفر معتمد مردمی و سه نفر از ارکان حقوقی از جمله فرماندار، نماینده دادگستری و رئیس ثبت احوال که در آن حضور دارند.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور، در خصوص داوطلبان انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: نتایج مربوط به داوطلبان از امروز ۱۹ آبان ماه و فردا ۲۰ آبان ابلاغ خواهد شد. افرادی که عدم تأیید یا عدم احراز در هیأت‌های اجرایی داشتند، ابلاغ‌ها به صورت تشخیصی است که فرماندار مرکز حوزه خواهد داد.

اسلامی ادامه داد: اگر جمع زیادی از داوطلبان باشد، حتماً به صورت پیامکی و یا اگر جمع محدودی باشند، به صورت ابلاغ‌های حضوری یا تلفنی و یا به صورت پستی ابلاغ صورت خواهد گرفت.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: از روز ۲۱ لغایت ۲۴ آبان ماه آن دسته از داوطلبان محترمی که اعتراض دارند، حتماً باید به صورت غیرحضوری به سامانه Keshvar.moi.ir مراجعه و درخواست اعتراض خود را به صورت غیرحضوری ثبت کنند. لذا؛ به این معناست که از مراجعه حضوری به دفاتر هیأت‌های نظارت خودداری شود و درخواست‌ها به صورت غیرحضوری در سامانه مذکور ثبت شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه