logo
سه‌شنبه 21 مهر 1405 | سه‌شنبه 13 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  2. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  3. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  4. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  5. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  6. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  7. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  8. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  9. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  10. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  11. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  12. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  13. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  14. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  15. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  16. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  17. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند
  18. پارادوکس گیشه؛ سلطه‌ی کمدی و بحران بقای ژانر اجتماعی
  19. اصفهان؛ تماشاخانه جهانی قصه‌های کودکانه
  20. گزافه گویی های ترامپ برای سفیدشویی حمله احتمالی به ایران/ ایران در آمادگی صد در صدی

اوکراین نیم میلیون مین در مرز روسیه و بلاروس کاشته است

اوکراین نیم میلیون مین در مرز روسیه و بلاروس کاشته است
​یک مقام نظامی سابق اوکراین گفت که ارتش این کشور نیم میلیون مین در مناطق مرزی با روسیه و بلاروس کاشته است. ​

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تاس، ولادیسلاو سلزنف سخنگوی سابق ستاد مشترک ارتش اوکراین یکشنبه اظهار کرد: حدود ۵۰۰ هزار مین در مناطق کی‌یف، رونو، وولین و ژیتومیر کاشته شده و لازم است که تعداد بیشتری کاشته شوند.

ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین اواخر ماه ژوئن گفت که به ارتش دستور داده است تا حضور نظامی در مرزهای بلاروس را تقویت کند.

سرگئی نایف فرمانده نیروهای میدان شمالی اوکراین نیز در ماه ژوئیه اعلام کرد که ارتش در حال تحکیم استحکامات و مین‌گذاری در مناطق وولین، ژیتومیر و رونو است.

وی در ماه اکتبر گفت که تراکم مین‌گذاری‌ها در مقایسه و با ماه ژوئن ۲۰۲۲ حدود ۱۶ برابر افزایش یافته است.

این در حالی است که اوکراین، روسیه را افزایش مین‌گذاری متهم کرده و حتی گفته که یکی از دلایل پیشروی آهسته ضدحمله علیه روس‌ها، این مین‌گذاری‌هاست.

الکسی رزنیکوف وزیر دفاع اوکراین مرداد ماه گفت: اوکراین اکنون مین‌گذاری‌شده‌ترین کشور روی زمین است و ارتش ما از کمبود شدید افراد و تجهیزاتی که قادر به پاکسازی خطوط مقدم از مین‌های کارگذاشته شده توسط ارتش روسیه هستند، رنج می‌برد.

وی اظهار کرد: نیروهای اوکراینی در بعضی مناطق به ازای هر متر مربع حتی تا پنج مین را کشف می‌کنند که توسط نیروهای روسی برای خنثی کردن ضد حمله کی‌یف کار گذاشته شده است.

وزیر دفاع اوکراین با اشاره به اینکه تجهیزات و واحدهای پاکسازی مین ارتش اوکراین برای عبور از پدافند پیچیده روسیه در جبهه وسیع یک هزار کیلومتری از ابتدا هم کافی نبود، تاکید کرد: بسیاری از همین تجهیزات و واحدهای مین‌زدایی ناکافی نیز هدف آتش سنگین نیروهای روسیه قرار گرفته‌اند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه