logo
سه‌شنبه 21 مهر 1405 | سه‌شنبه 13 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  2. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  3. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  4. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  5. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  6. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  7. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  8. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  9. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  10. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  11. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  12. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  13. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  14. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  15. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  16. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  17. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند
  18. پارادوکس گیشه؛ سلطه‌ی کمدی و بحران بقای ژانر اجتماعی
  19. اصفهان؛ تماشاخانه جهانی قصه‌های کودکانه
  20. گزافه گویی های ترامپ برای سفیدشویی حمله احتمالی به ایران/ ایران در آمادگی صد در صدی

حزب‌الله لبنان:

پایگاه صهیونیستی «المالکیه» را هدف قرار دادیم

پایگاه صهیونیستی «المالکیه» را هدف قرار دادیم
جنبش حزب الله لبنان دوشنبه شب از هدف قرار دادن یکی دیگر از پایگاه‌های نظامی اشغالگران با تسلیحات مناسب در شمال اراضی اشغالی در پاسخ به کشتار غیرنظامیان در نوار غزه خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شبکه خبری الجزیره، جنبش مقاومت حزب الله لبنان دوشنبه شب با تأیید حمله موشکی موفق به مواضع صهیونیست‌ها در بیانیه‌ای اعلام کرد که پایگاه صهیونیستی «المالکیه» واقع در شمال اراضی اشغالی را با تسلیحات مناسب هدف قرار داده و به این موضع و نظامیان حاضر در آن آسیب وارد کرده است.

بر پایه این گزارش، جنبش مقاومت اسلامی لبنان با انتشار تصاویری گفت: «رزمندگان ما در حمایت از مردم ثابت‌قدم فلسطین در نوار غزه و مقاومت دلیرانه و شرافتمندانه آنها، ساعت ۲۳:۵۰ دقیقه شامگاه دوشنبه، پایگاه المالکیه که دشمن اسرائیلی در حال تقویت آن بود را با سلاح‌های مناسب هدف گرفتند».

در ادامه درگیری‌های مرزی جنبش حزب‌الله لبنان با اشغالگران، حزب الله لبنان بعدازظهر امروز (دوشنبه)، در دو بیانیه جداگانه از حمله به مواضع و نظامیان رژیم صهیونیستی در مجاورت خطوط مرزی لبنان خبر داد.

مقاومت اسلامی لبنان در بیانیه نخست خود اعلام کرد که در حمایت از مردم غزه و مقاومت فلسطین، حدود ساعت ۱۱ صبح امروز به وقت محلی پادگان اسرائیلی «پرانیت» را با راکت‌های هدایت‌شونده هدف حمله قرار داده است.

در ادامه این بیانیه اشاره شده است که راکت‌های شلیک‌شده با اهداف مورد نظر برخورد داشته‌اند و تعدادی از نظامیان صهیونیست کشته یا مجروح شدند.

حزب‌الله در بیانیه دوم خود اعلام کرد موضع نظامی «الراهب» در نزدیکی خطوط مرزی لبنان را با استفاده از تسلیحات مناسب هدف حمله قرار داده است.

مقاومت اسلامی لبنان که از ابتدای تجاوزات رژیم صهیونیستی به نوار غزه، در نقاط مختلفی از خطوط مرزی وارد درگیری با ارتش رژیم صهیونیستی شده است، طی هفته‌های گذشته ده‌ها فایل ویدئویی از حملات موفق خود به پایگاه‌ها و نظامیان صهیونیست منتشر کرده است.

حزب‌الله همچنین اخیراً اعلام کرده است که با تشدید حملات رژیم صهیونیستی در نوار غزه در چندین مورد از موشک‌های «برکان» علیه مواضع ارتش رژیم صهیونیستی استفاده کرده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه