logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

بایدن خواستار توقف تحرکات ارتش رژیم صهیونیستی در اطراف بیمارستان الشفا شد

بایدن خواستار توقف تحرکات ارتش رژیم صهیونیستی در اطراف بیمارستان الشفا شد
جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در اظهاراتی خواستار توقف تحرکات ارتش رژیم صهیونیستی در اطراف بیمارستان الشفا شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تارنمای خبری ویون، کریستین لیندمایر سخنگوی سازمان جهانی بهداشت (WHO) پیشتر ضمن انتقاد از حضور ارتش رژیم صهیونیستی در نزدیکی بیمارستان الشفا و وقوع درگیری‌های نظامی در اطراف آن و کمبود شدید برق و دارو، این بیمارستان را به یک قبرستان تشبیه کرده بود.

رئیس جمهور آمریکا در کاخ سفید و در پاسخ به پرسش خبرنگاری که ضمن اشاره به این اظهارات لیندمایر از بایدن خواست تا نظر خود را در این باره اعلام کند، با تاکید بر لزوم محافظت از بیمارستان الشفا، خواستار توقف تحرکات ارتش رژیم صهیونیستی در اطراف این بیمارستان شد.

بایدن تاکید کرد: امید و انتظار من این است که اقدامات مداخله جویانه کمتری از سوی ارتش (رژیم) اسرائیل در رابطه با بیمارستان الشفا انجام شود.

به نوشته ویون، صدها بیمار از جمله ده‌ها نوزاد همچنان در داخل بیمارستان الشفا در شهر غزه به دلیل حضور ارتش رژیم صهیونیستی در اطراف آن محبوس شده‌اند.

در همین حال وزارت بهداشت غزه نیز اعلام کرد که حداقل ۳۲ بیمار از جمله سه نوزاد نارس در طی سه روز گذشته جان خود را در این بیمارستان از دست داده‌اند.

به نوشته ویون، سازمان جهانی بهداشت روز دوشنبه با اعلام این خبر که حداقل ۲ هزار و ۳۰۰ نفر در داخل تأسیسات الشفا هستند، افزود: این افراد شامل بیماران، متخصصان بهداشت و حتی افرادی است که در حال فرار از جنگ هستند.

مدیر کل وزارت بهداشت فلسطین گفت: پیکر ۱۰۰ شهید محوطه بیمارستان الشفا و پیکر ۵۰ شهید در داخل بیمارستان و پیکر ۶۰ شهید در داخل یخچال‌ها در حال فاسد شدن است.

سخنگوی وزارت بهداشت غزه دوشنبه اعلام کرد که شمار شهدای ناشی از قطع خدمات رسانی در مجتمع پزشکی شفا نیز به ۲۰ نفر رسیده است.

مجتمع شفا با قطعی برق، نبود تجهیزات پزشکی، تمام شدن سوخت و کمبود شدید آب و غذا رو به رو و در محاصره ارتش رژیم صهیونیستی قرار دارد.

در حالی ۳۸ روز از آغاز جنگ غزه می‌گذرد که ماشین کشتار رژیم صهیونیستی همچنان در حرکت است و حملات جنون آمیز و هولناک آن به مردم بی دفاع غزه تاکنون بیش از ۱۱ هزار نفر را به شهادت رسانده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه