logo
سه‌شنبه 21 مهر 1405 | سه‌شنبه 13 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  2. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  3. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  4. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  5. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  6. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  7. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  8. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  9. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  10. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  11. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  12. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  13. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  14. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  15. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  16. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  17. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند
  18. پارادوکس گیشه؛ سلطه‌ی کمدی و بحران بقای ژانر اجتماعی
  19. اصفهان؛ تماشاخانه جهانی قصه‌های کودکانه
  20. گزافه گویی های ترامپ برای سفیدشویی حمله احتمالی به ایران/ ایران در آمادگی صد در صدی

جهاد اسلامی فلسطین:

۳۷ هزار تن بمب در یک هفته، سهم غزه ۳۶۰ کیلومتر مربعی بوده است

 ۳۷ هزار تن بمب در یک هفته، سهم غزه ۳۶۰ کیلومتر مربعی بوده است
عبدالناصر ابوشریف، نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران با بیان اینکه غزه خط اول دفاع از جهان اسلام است، گفت: درحالی که طی هفته گذشته ۳۷ هزار تن بمب در محدوده‌ای به وسعت ۳۶۰ کیلومتر مربع ریخته شده اما جهان در سکوتی شرم آور فقط نظاره‌گر این کشتار است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عبدالناصر ابوشریف امروز در مراسم شب غزه در تالار وحدت دانشگاه تبریز اظهار داشت: عملیات طوفان‌الاقصی بزرگترین ضربه سالیان اخیر به عظمت پوشالی اسرائیل بود به‌طوری که اگر حمایت‌های غرب به ویژه آمریکا نمی‌بود، رژیم صهیونیستی به‌طور کامل نابود می‌شد.

وی با بیان اینکه از چهره تمام سران رژیم صهیونیستی می‌توان دریافت هنوز از شوک غافلگیری آن عملیات پیروزمندانه خارج نشده‌اند، تصریح کرد: در پی تشدید اختلافات ناشی از این غافلگیری، بزودی درگیری‌های داخلی بین سیاسیون این رژیم غاصب آغاز خواهد شد.

 برهم خوردن معادلات و شکست پروژه آمریکا و صهیونیسم جهانی در خاورمیانه از آثار طوفان الاقصی

ابوشریف برهم خوردن معادلات و شکست پروژه آمریکا و صهیونیسم جهانی در خاورمیانه را یکی دیگر از آثار و پیامدهای عملیات طوفان الاقصی خواند و افزود: غرب به دنبال عادی‌سازی روابط و ایجاد ائتلاف بین اسرائیل و کشورهای عربی بود اما با اقدام پیروزمندانه جبهه مقاومت، تمام این برنامه‌ها از هم پاشید.

وی با بیان اینکه خاورمیانه در برابر یک تحول و تغییر تاریخی قرار گرفته، گفت: حتی کسانیکه عملیات طوفان الاقصی را طراحی کرده‌اند اذعان دارند، دستاوردشان بیش از حدی بود که انتظار داشتند.

نماینده جنبش جهاد اسلامی در ایران با تاکید بر اینکه مقاومت به پایداری خود ادامه و روز به روز از غزه تا کرانه باختری و حتی جنوب لبنان ضربات جبران‌ناپذیری به اسرائیل وارد می‌کند، یادآور شد: رژیم صهیونیستی هرگز نمی‌تواند در چند جبهه بجنگد و با وجود جنایات وحشیانه‌اش، شکست خورده است.

ابوشریف در ادامه با بیان اینکه نبرد مردم فلسطین در برابر صهیونیسم متعلق به آن جغرافیا نیست، خاطرنشان کرد: به غیر از جمهوری اسلامی که مدافع راستین مردم مظلوم فلسطین بوده است دیگر کشورهای اسلامی از ترس صندلی و جایگاه خود، در برابر رژیم متزلزل اسرائیل مواضع متحد اتحاذ نکردند.

وی با بیان اینکه غزه امروز معیار و میزان حق و باطل است، متذکر شد: درحالیکه طی هفته گذشته ۳۷ هزار تن بمب در محدوده‌ای به وسعت ۳۶۰ کیلومتر مربع ریخته شده اما جهان در سکوتی شرم آور فقط نظاره‌گر این کشتار است.

ابوشریف با اشاره به ادعای رژیم صهیونیستی در مورد استفاده نظامی از بیمارستان‌ها و مراکز درمانی توسط جبهه مقاومت تصریح کرد: این ادعا به قدری مسخره و غیرواقعی است که حتی رسانه های خودشان هم به نمایش تبلیغاتی ارتش اسرائیل می‌خندند.

وی، بیداری ملت‌های جهان را از مهم‌ترین دستاوردهای حوادث اخیر غزه دانست و گفت: خوشبختانه در سراسر جهان مردم بیدار شده و چهره پلید و جنایتکار صهیونیسم برای جهان آشکار شده است.

در مراسم "شب غزه" که توسط شهرداری منطقه ۵ در تالار وحدت دانشگاه تبریز برگزار شد، شعرای بنام کشور و تبریز از جمله آقایان: علیرضا غزوه، حسین اسرافیلی، علی داوودی، ابراهیم قبله آرباتان، رنجی تبریزی و خانم‌ها سهیلا باقریان و حسنی محمدزاده با سرودن اشعاری در وصف مقاومت مردم غزه به اجرای برنامه پرداختند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه