logo
سه‌شنبه 21 مهر 1405 | سه‌شنبه 13 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  2. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  3. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  4. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  5. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  6. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  7. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  8. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  9. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  10. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  11. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  12. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  13. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  14. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  15. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  16. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  17. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند
  18. پارادوکس گیشه؛ سلطه‌ی کمدی و بحران بقای ژانر اجتماعی
  19. اصفهان؛ تماشاخانه جهانی قصه‌های کودکانه
  20. گزافه گویی های ترامپ برای سفیدشویی حمله احتمالی به ایران/ ایران در آمادگی صد در صدی

پرستار ژاپنی:

هیچ‌کس نباید در قبال فاجعه غزه سکوت کند

 هیچ‌کس نباید در قبال فاجعه غزه سکوت کند
کاواسه ساچیکو عضو صلیب سرخ ژاپن با اشاره به اقدامات و جنایات (رژیم) اسرائیل علیه مردم مظلوم غزه، گفت: هیچ‌کس نباید در قبال این فاجعه تاریخی سکوت کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شبکه تلویزیونی ان اچ کِی، این پرستار ژاپنی که به تازگی از نوار غزه به ژاپن بازگشته است، در یک کنفرانس خبری در توکیو تاکید کرد: ما نباید در مورد این رویداد ناگوار در غزه فقط نظاره‌گر باشیم.

وی با بیان اینکه تعداد کشته‌ها و مجروحان در غزه حتی در جریان این کنفرانس خبری همچنان در حال افزایش است، خاطرنشان کرد: مردم غزه از حقوق بشر محروم هستند و از ظلم و ستم رنج می‌برند.

ساچیکو که از ماه جولای در بیمارستان القدس در بخش شمالی نوار غزه به ارائه خدمات پزشکی مشغول بوده است، گفت: اگر مردم در سراسر دنیا به اندازه کافی صدای خود را به گوش سیاستمداران کشورهایشان برسانند، این امر منجر به اقدام جامعه بین‌المللی در توقف جنگ در نوار غزه خواهد شد.

این پرستار ژاپنی پس از آغاز حمله رژیم صهیونیستی به رفح در جنوب غزه نقل مکان کرد و تا زمانی که در اول نوامبر (۱۰ آبان) وارد مصر شد، همچنان به رسیدگی به بیماران و مجروحان در بیمارستان‌های فلسطینی ادامه داده است.

گروه‌های مقاومت فلسطین روز شنبه ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳ عملیات غافلگیر کننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اشغالگر قدس آغاز کردند و این رژیم برای تلافی و جبران شکست خود و توقف عملیات گروه‌های مقاومت، تمام گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

حمایت امنیتی و نظامی غرب به ویژه ایالات متحده آمریکا از اسرائیل به بهانه دفاع از خود، عملا چراغ سبز و مجوزی به این رژیم برای کشتار بی‌رحمانه کودکان و زنان فلسطینی است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه