اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رویترز:

اتحادیه اروپا شاید بررسی عضویت اوکراین را به تعویق بیندازد

اتحادیه اروپا شاید بررسی عضویت اوکراین را به تعویق بیندازد
خبرگزاری رویترز به نقل از یکی از مقامات ارشد اتحادیه اروپا گفت، بروکسل شاید گفت‌وگوهایی را در رابطه با عضویت اوکراین در این اتحادیه در نشست ماه آینده برگزار نکند و تاریخ دیگری را در ماه مارس ۲۰۲۴ برای آن تنظیم کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ این مقام ناشناس اتحادیه اروپا که در برگزاری نشست سران اتحادیه اروپا در تاریخ ۱۴ الی ۱۵ دسامبر (۲۳ الی ۲۴ آذر) نقش دارد، گفت که مجارستان جزو کشورهایی است که می‌تواند جلوی این طرح را بگیرد اما مشکل فراتر از بوداپست است.

برخی رهبران اتحادیه اروپا پیشنهاد داده‌اند که این موضوع در نشست ماه مارس مطرح شود؛ درست پس از اینکه کمیسیون اروپایی شانس ارزیابی این را خواهد داشت که آیا کی‌یف تمامی شروط اتحادیه اروپا برای عضویت را محقق کرده است یا خیر.

«ویکتور اوربان» نخست‌وزیر مجارستان اوایل ماه جاری میلادی اعلام کرد که اوکراین عملا برای عضویت در اتحادیه اروپا آماده نیست. «پیتر سیارتو» وزیر امور خارجه مجارستان نیز این اقدام را «پوچ و غیرمنطقی» توصیف کرد.

درحالیکه اتحادیه اروپا از پیش وعده داده، تا زمانی که جنگ ادامه یابد، از اوکراین حمایت خواهد کرد، اما این مقام ناشناس اتحادیه اروپا به رویترز گفت که آخرین گفت‌وگوها حاکی از «بررسی واقعی» درخصوص این سیاست است و برخی رهبران این اتحادیه متوجه شده‌اند که ادامه این مسیر «بسیار هزینه‌بر» است.

وی افزود: ما نمی‌توانیم اجازه دهیم که اوکراین ورشکسته شود اما این اقدام برای ما آسان نیست. شاید ما انتظارات زیادی داشته‌ایم. آیا ما به حمایت‌های نظامی و مالی اوکراین ادامه خواهیم داد؟ آیا ابزار این کار را داریم؟ آیا مطمئن هستیم که ایالات متحده ما را طی سال‌های آینده دنبال خواهد کرد؟

این مقام که نام خود را فاش نکرد، در پایان به رویترز گفت: فقط مردم نیستند که خواستار صلح هستند. اعضای اتحادیه اروپا نیز این موضوع را صراحتا اعلام کرده‌اند که خواستار خاتمه به این جنگ هستند. حمایت از اوکراین ادامه دارد اما در عین حال برخی از این سوالات مطرح می‌شوند.

در فوریه سال ۲۰۲۴ جنگ اوکراین دو ساله خواهد شد. این کشور در ژوئن سال جاری میلادی ضدحمله‌ای را آغاز کرد که به اذعان مقامات اوکراینی و غربی نتوانسته دستاورد قابل توجهی را کسب کند. ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین که کشورش متحمل خسارات جانی و مالی سنگینی شده است، همچنان قصد دارد به این مبارزه ادامه دهد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه