logo
سه‌شنبه 21 مهر 1405 | سه‌شنبه 13 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  2. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  3. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  4. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  5. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  6. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  7. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  8. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  9. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  10. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  11. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  12. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  13. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  14. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  15. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  16. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  17. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند
  18. پارادوکس گیشه؛ سلطه‌ی کمدی و بحران بقای ژانر اجتماعی
  19. اصفهان؛ تماشاخانه جهانی قصه‌های کودکانه
  20. گزافه گویی های ترامپ برای سفیدشویی حمله احتمالی به ایران/ ایران در آمادگی صد در صدی

انصارالله:

آمریکا به دشمن صهیونیست چک سفید تجاوز به غزه داده بود


 آمریکا به دشمن صهیونیست چک سفید تجاوز به غزه داده بود
عضو ارشد دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن گفت: دشمن فکر می‌کرد که می‌تواند هر طور که می‌خواهد عربده‌کشی کند، بنابراین نبرد را به دریا منتقل کردیم و دشمن و آمریکایی‌ها مجبور شدند در محاسبات خود تجدید نظر کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد البخیتی از رهبران جنبش انصارالله یمن با اشاره اقدام نیروهای مسلح یمن در توقیف کشتی اسرائیلی در جنوب دریای سرخ اظهار داشت که «عملیات ما در عمق خاک دشمن یا دریا تا پایان جنایات غزه ادامه خواهد داشت».

به گزارش المیادین، عضو ارشد دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن افزود: «ما نمی پذیریم که کنار بمانیم و تنها نظاره‌گر جنایات اشغالگر در غزه باشیم».

وی تصریح کرد: «ما هنوز گزینه های دردناک زیادی داریم و در صورت ادامه تهاجم از آنها استفاده می‌شود و در صورت تشدید حملات به غزه، حملات خود به دشمن را افزایش خواهیم داد».

وی اضافه کرد، «دشمن فکر می‌کرد که می‌تواند هر طور که می‌خواهد عربده‌کشی کند، بنابراین نبرد را به دریا منتقل کردیم و دشمن و آمریکایی‌ها مجبور شدند در محاسبات خود تجدید نظر کنند».

البخیتی ادامه داد:«عملیات ما روحیه برادری را در غزه تقویت و همچنین آمریکایی‌ها و انگلیسی‌ها را از گسترش دامنه درگیری‌ها در منطقه نگران می کند».

وی با بیان اینکه «آمریکا به رژیم صهیونیستی چک سفید برای تجاوز به غزه داده بود»، تأکید کرد که «اگر درگیری گسترش یابد، بزرگترین بازنده مستقیماً دشمن اسرائیل خواهد بود».

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه