logo
دوشنبه 20 مهر 1405 | دوشنبه 12 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  2. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  3. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  4. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  5. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  6. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  7. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  8. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  9. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  10. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  11. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  12. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند
  13. پارادوکس گیشه؛ سلطه‌ی کمدی و بحران بقای ژانر اجتماعی
  14. اصفهان؛ تماشاخانه جهانی قصه‌های کودکانه
  15. گزافه گویی های ترامپ برای سفیدشویی حمله احتمالی به ایران/ ایران در آمادگی صد در صدی
  16. آمریکا راهی جز پذیرفتن شروط ایران ندارد/ واشنگتن به دنبال ساخت روایت پیروزی از طریق جنگ رسانه‌ای است
  17. نئولیبرال ها در حال فروش کشور به ثمن بخس/ چگونه دلار را تقویت و ریال را تضعیف می کنند؟
  18. آیا «کارگروه صیانت» می‌تواند غول قاچاق کتاب را در عصر دیجیتال رام کند؟
  19. هلهله برای قاتل در بستر فانتزی‌های اینستاگرامی؛ وقتی مرز میان جنایت و درام مخدوش می‌شود
  20. پلیس فرانسه باید از خود دفاع کند، اما پلیس ایران در برابر سلاخی شدن باید سکوت کند!/ مقاومت در برابر دموکراسی غربی!

اردوغان در تماس با گوترش:

باید اسرائیل را برای جنایاتش پاسخگو کرد

 باید اسرائیل را برای جنایاتش پاسخگو کرد
رئیس‌جمهوری ترکیه در گفت‌وگوی تلفنی با دبیرکل سازمان ملل در آستانه نشست شورای امنیت، بر نقش جامعه بین‌المللی در پایان بخشیدن به حملات رژیم صهیونیستی به غزه تأکید کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بخش ارتباطات ریاست‌جمهوری ترکیه در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) نوشت که رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهوری ترکیه و آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد در تماسی تلفنی درباره نقش جامعه بین‌المللی برای کمک به اتمام جنگ غزه و حملات رژیم صهیونیستی به این منطقه گفت‌وگو کردند.

گوترش و اردوغان همچنین در این تماس به بررسی بحران انسانی غزه و تلاش برای برقراری صلح پایدار در این منطقه پرداختند.

اردوغان خطاب به گوترش گفت که رژیم صهیونیستی در برابر چشمان جامعه بین‌المللی همچنان به نقض قوانین بین‌المللی، قوانین جنگی و حقوق بشردوستانه ادامه می‌دهد و باید به دلیل جنایاتی که مرتکب شده پاسخگو شود.

رئیس‌جمهوری ترکیه سفر اخیر گوترش به گذرگاه مرزی «رفح» در مرز غزه و مصر را مفید خواند و گفت که این بازدید توجه جامعه بین‌المللی را به وضعیت أسفناک فلسطینیان در غزه جلب کرد.

جنبش حماس در ۱۵ مهر حمله گسترده‌ای را به مواضع رژیم صهیونیستی در غلاف غزه آغاز کرد. تل‌آویو در پاسخ به این عملیات - که به دلیل حملات رژیم صهیونیستی به مسجدالاقصی، «طوفان الاقصی» نام گرفته - قتل‌عام مردم بی‌گناه فلسطین را آغاز و از رسیدن غذا، دارو، سوخت و دیگر اقلام ضروری به ساکنان غزه جلوگیری کرد.

چهارشنبه گذشته و پس از چند روز مذاکره غیرمستقیم، رژیم صهیونیستی و مقاومت فلسطین به توافق برای آتش‌بس موقت به مدت چهار روز و تبادل اسرا دست یافتند؛ توافقی که قرار بود در روز دوشنبه به پایان برسد، اما «حماس» در آخرین ساعات اعلام کرد که با قطر و مصر در مورد تمدید آتش‌بس بشردوستانه برای دو روز دیگر و با همان شروط پیشین به توافق رسیده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه